Ελλάς το μεγαλείο σου... Την ώρα που όλη η Ευρώπη και ο διεθνής Τύπος εγκωμιάζει τον Ολυμπιακό (από τη διοίκηση, το προπονητικό τιμ και τους παίκτες, μέχρι τον φίλαθλο κόσμο), κάποιοι υμνητές της παρακμής, που οραματίζονται τον αθλητικό μεσαίωνα στη χώρα, χρησιμοποιούν κάθε αθέμιτο και υπόγειο μέσο για να "χτυπήσουν" την ομάδα - σύμβολο της πόλης μας!

Συγκεκριμένα, βάζοντας "σημαιοφόρο" την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού, η οποία αποτελείται κυρίως από... "πανελίστες", αποφάσισε να επιβάλει ένα ιδιαίτερα βαρύ χρηματικό πρόστιμο, τόσο στον σύλλογο, όσο και στον πρόεδρό του, αλλά και τιμωρία κεκλεισμένων των θυρών για μία αγωνιστική.

Φαίνεται πως τα βήματα προόδου και εξέλιξης που συνεχίζουν να κάνουν αδιάκοπα οι ερυθρόλευκοι, έχουν γίνει "κόκκινο πανί" για τα "καμμένα χαρτιά" της κοινωνίας, που αντί να παραδειγματιστούν από τον δρόμο της επιτυχίας που έχει χαράξει ο δαφνοστεφανωμένος έφηβος, προσπαθούν με δόλιο τρόπο να καλύψουν το σύνδρομο κατωτερότητάς τους.

Πλήρης πάταξη και απαξίωση των δημοκρατικών διαδικασιών στη χώρα που γέννησε τη Δημοκρατία, πόσω μάλλων όταν αυτές οι υπονομεύσεις εφαρμόζονται από εκτελεστικά όργανα...

Η Π.Α.Ε. Ολυμπιακός, με ανακοίνωσή της, ενημερώνει τους φιλάθλους για τα ακόλουθα:

"Σε σχέση με την προφανώς εσφαλμένη απόφαση του Πρωτοβάθμιου Δικαιοδοτικού οργάνου της Superleague, η οποία επιβάλλει τιμωρία της έδρας μας για μια αγωνιστική, θα ασκηθεί έφεση. Είναι πρωτοφανής μια τόσο αυστηρή ποινή, απλά και μόνο για τη ρίψη ενός πυρσού και χωρίς να τεθεί σε κίνδυνο η σωματική ακεραιότητα κανενός, ενώ σε πολύ χειρότερα περιστατικά σε άλλα γήπεδα, τις αμέσως προηγούμενες εβδομάδες, δεν ίσχυσε αντίστοιχη τιμωρία.

Σχετικά με τη νομικά εσφαλμένη απόφαση της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού, η οποία ελήφθη με αριθμητική ισοψηφία (3-3, με την ψήφο του Προέδρου της ΕΕΑ να υπερισχύει), θα προσβληθεί ενώπιον των αρμοδίων οργάνων, με τη βεβαιότητα ότι θα ανατραπεί.

Η Π.Α.Ε. Ολυμπιακός θέλει να διαβεβαιώσει τους φιλάθλους μας ότι καμία παράνομη, αβάσιμη και αυθαίρετη απόφαση δεν μπορεί να σταματήσει το όραμα μας και να ανακόψει την πορεία των θριάμβων μας, στην Ελλάδα και στην Ευρώπη.

Παρά την ελπίδα του μετώπου των αποτυχημένων του ποδοσφαίρου, που ευελπιστούν ότι με παράνομες, αβάσιμες και αυθαίρετες αποφάσεις θα ανακόψουν την πορεία του συλλόγου εντός και εκτός συνόρων οι προσπάθειες τους θα πέσουν για άλλη μια φορά στο κενό.

Ο Ολυμπιακός συνεχίζει με πίστη και δύναμη να κάνει υπερήφανη τη δοκιμαζόμενη Ελλάδα!".