Και με τη βούλα επαγγελματίες είναι οι Ρέτσος, Μανθάτης, Νικολάου και Ανδρούτσος. Τα τέσσερα αστέρια του Ολυμπιακού, θα παραμείνουν στην ομάδα για άλλα πέντε χρόνια, έως το 2012 δηλαδή και σε δηλώσεις που έκανε ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΘΡΥΛΟΣ ΑΕ κ. Γιώργος Παύλου, δεν θα μπορούσε να μην είναι χαρούμενος για το αποτέλεσμα αυτής της δουλειάς.

«Είμαι πολύ χαρούμενος και περήφανος για την ανανέωση των συμβολαίων τεσσάρων ποδοσφαιριστών, οι οποίοι προέρχονται από την Ακαδημία μας. Τα παιδιά, μετά από σκληρή δουλειά και ακολουθώντας τις οδηγίες των προπονητών τους, επιβραβεύτηκαν με νέα συμβόλαια, διάρκειας πέντε ετών και με στόχο την καθιέρωσή τους στην πρώτη ομάδα», ήταν τα λόγια του και συνέχισε.

«Πιστεύουμε σε αυτούς τους παίκτες και θέλουμε να αποτελέσουν τον σκελετό για την ομάδα, η οποία θα στηρίζεται στους Έλληνες της Ακαδημίας μας. Θέλω να τους πω ότι είμαστε δίπλα τους και ότι η επιτυχία τους είναι και επιτυχία μας».

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την επέκταση των συμβολαίων, των ποδοσφαιριστών Θανάση Ανδρούτσου, Γιώργου Μανθάτη, Δημήτρη Νικολάου και Παναγιώτη Ρέτσου, για τα επόμενα πέντε χρόνια!