«Ο Λαζαρίδης μού κατέστρεψε τη ζωή. Πλαστογράφησε την υπογραφή μου και με χρέωσε μέχρι τον λαιμό. Από την ημέρα που γνώρισε την Ηλιάδη δεν πλήρωνε τίποτα και κανέναν», δηλώνει το άλλοτε δεξί χέρι του μακαρίτη Μπάμπη Λαζαρίδη, Γιώργος Κόττος, ο οποίος κινδυνεύει για ακόμη μία φορά να μπει στη φυλακή, αφού ο αποθανών τού άφησε… κληρονομιά ένα υπέρογκο ποσό με χρέη, κοντά στα 2.500.000 ευρώ. 
«Εχω κάνει τέσσερις φορές φυλακή για τα χρέη που μου άφησε και τώρα κινδυνεύω να ξαναμπώ στο κελί. Μου έχουν κόψει το ρεύμα, σε λίγες μέρες θα με βγάλουν από το σπίτι μου επειδή δεν πληρώνω και χρωστάω στην εφορία. Αν δεν κάνω διακανονισμό, θα με βάλουν πάλι μέσα και δεν αντέχω. Δεν έκανα τίποτα εγώ. Θα δώσω τέλος στη ζωή μου», δηλώνει απελπισμένος στη «Freddo».
Για τον ίδιο, ο Μπάμπης Λαζαρίδης υπήρξε κάτι περισσότερο από κολλητός του φίλος, αφού ουσιαστικά ο επιχειρηματίας μέσα από τη συνεργασία τους του έδωσε την ευκαιρία από ένας απλός πωλητής σε μαγαζί με μηχανάκια να βρεθεί στις πιο υψηλές θέσεις των εταιρειών που δημιούργησε βάζοντάς τον «μπροστινό» σχεδόν σε όλες.

Περισσότερα στη FREDDO που κυκλοφορεί...