Ο «παραγκωνισμός» του Κώστα Φορτούνη από τον Πάουλο Μπέντο στις τελευταίες αναμετρήσεις του Θρύλου έχει πεισμώσει τον Έλληνα άσο, ο οποίος θέλει να επανέλθει στα πλάνα του Πορτογάλου τεχνικού και στην 11άδα του Θρύλου.

Η ποιότητα του 23χρονου μεσοεπιθετικού είναι δεδομένη και αυτό δεν μπορεί να το αμφισβητήσει κανένας. Άλλωστε δεν ήταν τυχαία η ανάδειξη του την περσινή σεζόν σε MVP του ελληνικού πρωταθλήματος και του Ολυμπιακού.

Ο Έλληνας διεθνής είναι αποφασισμένος να αποδείξει στον προπονητή του πως αξίζει  να παίζει και έτσι εξηγείται η χθεσινή του κίνηση, να βρεθεί στο Ρέντη για προπόνηση ενώ όλη η ομάδα είχε ρεπό.

Ο Μπέντο είχε δώσει ρεπό σε όλους τους ποδοσφαιριστές πριν από το σημερινό φιλικό με τον Απόλλωνα, αλλά ο «Φόρτου» αποφάσισε να προπονηθεί μόνος του και να… πατήσει γκάζι για να διεκδικήσει τη θέση του.

Όλη η κουβέντα που έχει γίνει γύρω από το όνομά του αλλά και η μη συμμετοχή τους στους αγώνες της ομάδας, τον έχουν πεισμώσει και απ’ ότι φαίνεται θα κάνει τα πάντα για να επανέλθει στην κατάσταση που θέλει ο ίδιος αλλά και όλοι οι άνθρωποι του Ολυμπιακού που πιστεύουν στην αξία του.