Ετοιμος να πραγματοποιήσει μια πολύ σπουδαία μεταγραφή είναι ο Ολυμπιακός, ο οποίος σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του gavros.gr βρίσκεται πάρα πολύ κοντά στην απόκτηση του διεθνούς Γερμανού εξτρέμ της Τσέλσι, Μάρκο Μαρίν.

Πρόκειται για έναν πάρα πολύ σπουδαίο ποδοσφαιριστή, τον οποίο γνωρίζει πολύ καλά ο Πάουλο Μπέντο. Ο 27άχρονος έχει την ικανότητα να παίξει τόσο στα άκρα όσο και στoν άξονα και αναμφίβολα η απόκτησή του θα ανεβάσει επίπεδο την ομάδα.

Ο Γερμανός βρίσκεται σε εξαιρετική ηλικία και μάλιστα έχει αποκομίσει σπουδαίες εμπειρίες από την παρουσία του στην Τσέλσι, αλλά και την Σεβίλλη. Η αγγλική ομάδα τον απέκτησε το 2012 από την Βέρντερ Βρέμης, στην οποία έβγαλε… μάτια με τις εμφανίσεις του. Το καλοκαίρι του 2013 δόθηκε δανεικός στην Σεβίλλη, με την οποία μάλιστα κατέκτησε το Europa League. Μια διοργάνωση που είχε κατακτήσει και το 2012 με την Τσέλσι. Πέρσι αγωνίστηκε στην ως δανεικός στην Τουρκία με την Τραμπζονσπορ. Ο Μαρίν είναι διεθνής με την Γερμανία, τη φανέλα της οποίας έχει φορέσει 16 φορές και έχει πετύχει 1 γκολ.  

Η διοίκηση του Θρύλου αποδεικνύει για μια ακόμα φορά έμπρακτα ότι θέλει να δυναμώσει τον Ολυμπιακό και να τον κάνει πρωταγωνιστή στην Ευρώπη. Ο Μαρίν είναι ένας καταπληκτικός παίκτης, με σπουδαία ποιότητα και αναμφίβολα θα ανεβάσει επίπεδο τους «ερυθρόλευκους». Εχει απίστευτα προσόντα και είναι ο παίκτης που λείπει από τον Θρύλο.