Μεγάλη ένταση σημειώθηκε κατά την άφιξη του 77χρονου κυβερνήτη του ταχύπλοου της Αίγινας στα δικαστήρια Πειραιά, καθώς εκεί τον περίμεναν συγγενείς των θυμάτων του τραγικού δυστυχήματος. Μόλις πάρκαρε το αυτοκίνητο που τον μετέφερε, μία γυναίκα πλησίασε κρατώντας δύο κορνίζες και φωνάζοντας σε μία προσπάθεια να πλησιάσει τον κατηγορούμενο. 

Πρόκειται για τη θεία της 5χρονης που βρήκε τραγικό θάνατο από το δυστύχημα χθες, η οποία επιχείρησε να χτυπήσει τον 77χρονο μόλις βγήκε από το αυτοκίνητο, αλλά οι άνδρες της ασφάλειας την κράτησαν. Την ίδια στιγμή άλλοι συγκεντρωμένοι συγγενείς του επιτέθηκαν και αυτοί φραστικά φωνάζοντας μεταξύ άλλων "δολοφόνε", ενώ κάποιος πέταξε έναν κώνο προς το αυτοκίνητο. Οι άνδρες της ασφάλειας δεν τους άφησαν να πλησιάσουν τον κατηγορούμενο.

Ο 77χρονος οδηγήθηκε γρήγορα μέσα στο δικαστικό μέγαρο ώστε να ξεκινήσει η απολογία.

Την ίδια ώρα ο προϊστάμενος της ιατροδικαστικής υπηρεσίας Πειραιά Ηλίας Μπογιόκας έχει ξεκινήσει από τις 10.30 τη νεκροτομή στα δύο πρώτα θύματα της τραγωδίας. Οι άλλες δύο σοροί αναμένονται το αργότερο έως το απόγευμα ή αύριο το πρωί και ο κ. Μπογιόκας θα αποφανθεί για τα αίτια που οδήγησαν στον θάνατο τους τέσσερις ανθρώπους.