"Όλα από την αρχή", το μήνυμα της Διοίκησης του Ολυμπιακού

Η κατήφεια και η στεναχώρια που υπάρχει στο μεγάλο Λιμάνι μετά τον αποκλεισμό από τα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ, πολλώ δε μάλλον από την εικόνα της ομάδας –μετά το Καραϊσκάκη- και στο Ισραήλ, δεν εξάλειψε την ψυχραιμία από τους ανθρώπους και την διοίκηση του Ολυμπιακού που έδωσε το δικό της μήνυμα ενόψει της επόμενης ημέρας στις τάξεις των πρωταθλητών Ελλάδας!

«Ξεκινάνε όλα από την αρχή»!

Αυτό είναι το μήνυμα της διοίκησης του Ολυμπιακού που καλείται να πάρει δραστικές αποφάσεις. Τι σημαίνει αυτό; Οι «ερυθρόλευκοι» τις επόμενες ώρες ακόμα καλούνται να πάρουν αποφάσεις και να προσφύγουν σε ριζικές αλλαγές ώστε να αλλάξει η εικόνα της ομάδας και ο Ολυμπιακός να ξαναγίνει αυτός που θέλει ο κόσμος του και ο πρόεδρος του Βαγγέλης Μαρινάκης. 

Το «όλα από την αρχή» ερμηνεύεται σε αλλαγές παντός επιπέδου. Τόσο στις τάξεις των παικτών καθώς αναμένεται να αποχωρήσουν κάποιοι λύνοντας την συνεργασία τους – άλλωστε ο Βαγγέλης Μαρινάκης στα αποδυτήρια του Καραϊσκάκης το είχε καταστήσει σαφές «πρόκριση ή σπίτια σας»- όσο βέβαια και σε επίπεδο προπονητών με τη θέση του Βίκτορ Σάντσεθ να είναι ιδιαίτερα επισφαλής. 

Οι εξελίξεις λοιπόν στο μεγάλο Λιμάνι αναμένονται ραγδαίες με την διοίκηση να καλείται να λάβει αποφάσεις, ενδεχομένως στο θέμα της τεχνικής ηγεσίας της ομάδας αλλά και στο ρόστερ των «ερυθρόλευκων» ενισχύοντας την ομάδας όσο το δυνατόν καλύτερα για το… «αύριο»!

Ο Ολυμπιακός μπορεί να αποκλείστηκε από τα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ και μάλιστα τούτη η φορά, να μην συγκρίνεται με αυτή του 2010 όταν είχε αποκλειστεί από τη Μακάμπι, καθώς ο Ολυμπιακός τα τελευταία χρόνια είχε ανέβει επίπεδο στην Ευρώπη κοντράροντας και κτυπώντας στα ίσια μεγαθήρια, ωστόσο η υπόθεση Ευρώπη είναι ακόμα ανοικτή και δεν πρέπει επ’ ουδενί να χαθεί. Ο Ολυμπιακός θα συνεχίσει στο Europa League, μία διοργάνωση την οποία σε καμία περίπτωση δεν υποτιμούν στον Πειραιά, τουναντίον έχουν όραμα να συνεχίσουν και να διακριθούν με ένα αξιοθαύμαστο σύνολο. Για να φτάσουμε εκεί όμως, χρειάζονται ριζικές αλλαγές παντός επιπέδου και η διοίκηση είναι αποφασισμένη να τις κάνει πράξη άμεσα.

Περισσότερα από την κατηγορία

TOP STORIES