Ώρα… πρόκρισης! Ο Ολυμπιακός απόψε το βράδυ (Live από το gavros.gr στις 21:00/ΑΝΤ1) αντιμετωπίζει την Χάποελ Μπερ Σεβά στο Ισραήλ και θα τα δώσει όλα για την πολυπόθητη πρόκριση στα πλέι οφ του Champions League.

Οι «ερυθρόλευκοι» βρίσκονται από την Δευτέρα στο Μπερ Σεβά και είναι πανέτοιμοι για τη μεγάλη μάχη. Ο Βίκτορ Σάντσεθ και οι παίκτες του είναι αποφασισμένοι να πάρουν το αποτέλεσμα που θέλουν και μαζί την πρόκριση στην επόμενη φάση της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Η ομάδα έμαθε από τα λάθη της στο 0-0 του πρώτου παιχνιδιού και πλέον γνωρίζει τον τρόπο για να πάρει αυτό που θέλει. Είναι ενωμένη και το κλίμα στο εσωτερικό του Θρύλου είναι άριστο. Ολοι μαζί ενωμένοι σαν μια γροθιά θα δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό για να οδηγήσουν την ομάδα στην πρόκριση.

Οι πρωταθλητές θέλουν να κάνουν για μία ακόμα φορά περήφανους όλους τους ΓΑΥΡΟΥΣ, οι οποίοι έχουν αποδείξει έμπρακτα την αγάπη τους και την στήριξή τους στην ομάδα. Οι κομάντο του Βίκτορ θα τους βγάλουν ασπροπρόσωπους και θα τους γεμίσουν με χαρά και περηφάνια