Η ομάδα του Ολυμπιακού συνεχίζει την προετοιμασία της για τον αγώνα με αντίπαλο την ΑΕΚ στο Ναό το Σάββατο και οι Πειραιώτες έχουν αρχίσει σιγά σιγά να συγκεντρώνονται στο Ρέντη, καθώς αρκετοί ακόμα ήταν απόντες λόγω των αγώνων των Εθνικών τους ομάδων. Από αυτό βέβαια δεν επηρεάζεται ο Τσόρι, ο οποίος προπονείται κανονικά με την ομάδα και φαίνεται πλέον να έχει έρθει η ώρα του.

Ο Αργεντινός είναι καλά, είναι εντάξει και «ενεργοποιείται» για τον αγώνα με την ΑΕΚ από τον Μάρκο Σίλβα. Ο Πορτογάλος τεχνικός, ο οποίος θέλει το καλύτερο δυνατό από την ομάδα το Σάββατο, θα πάρει την απόφασή του για το πώς θα χρησιμοποιήσει τον Τσόρι με ή χωρίς τον Φορτούνη στον αγώνα με την ΑΕΚ.

Είναι λιγάκι δύσκολο να τον βάλει στην αρχική 11άδα, καθώς έχει μείνει εκτός αρκετό καιρό, αλλά δεν αποκλείεται να τον έχει στον πάγκο, έτοιμο να προσφέρει όποτε του ζητηθεί. Γιατί είναι πολύ σημαντικό να υπάρχει ο Τσόρι στον πάγκο σε ένα τέτοιο ματς, ξέροντας πως ανά πάσα στιγμή θα μπορεί να περάσει στο ματς ως αλλαγή.