Το παιχνίδι με την ομάδα της ΑΕΚ πλησιάζει και ο Μάρκο Σίλβα έχει αρχίσει ήδη να καταστρώνει τα πλάνα του προκειμένου να παρατάξει στο γήπεδο τους καλύτερους διαθέσιμους ποδοσφαιριστές. Δεν έχει κατασταλάξει ακόμα, όμως, καθώς υπάρχουν μερικές θέσεις που παίζονται. Μία εξ αυτών είναι και αυτή του στόπερ.

Η πρώτη είναι ήδη «καλυμμένη» από τον Δημήτρη Σιόβα, άρα το δίλημμα που υπάρχει αφορά τους Μάνουελ ντα Κόστα και Αλμπέρτο Μποτία. Ο Μαροκινός έδειξε πως έχει «δέσει» με τον Σιόβα, καθώς όσες φορές έπαιξαν μαζί φέτος, είχαν καλή λειτουργία και χημεία.

Όμως, από την άλλη υπάρχει η περίπτωση του Ισπανού. Ο Μποτία κάλυψε το κενό του συμπαίκτη του, Μαροκινού και η αλήθεια είναι πως τα πήγε αρκετά καλά με τον Σιόβα, ενώ και κατά τη διάρκεια της περσινής χρονιάς είχαν αγωνιστεί σε πολλά παιχνίδια του Ολυμπιακού.

Ντα Κόστα και Μποτία λοιπόν είναι οι δύο παίκτες που παλεύουν για μια θέση στο κέντρο της άμυνας του Ολυμπιακού, με τον Μάρκο Σίλβα να αποφασίζει τελικά ποιος θα παίξει μαζί με τον Σιόβα.