Ο Ολυμπιακός μπαίνει στο χορό των προκριματικών αγώνων του Champions League την Τετάρτη (21:45, NS2, Live από το gavros.gr), υποδεχόμενος την Χάποελ Μπερ Σεβά στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Οι «ερυθρόλευκοι» θα αγωνιστούν για πρώτη φορά έπειτα από αρκετά χρόνια στην Γ’ προκριματική φάση της μεγαλύτερης διασυλλογικής διοργάνωσης, εξαιτίας των βαθμών που έχουν συγκεντρώσει οι ελληνικές ομάδες στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Παρόλα αυτά, οι Πειραιώτες είναι πανέτοιμοι για την αναμέτρηση και έχουν δουλέψει κατάλληλα με τον Βίκτορ Σάντσεθ ώστε να αντιμετωπίσουν το παιχνίδι με τους Ισραηλινούς με την ανάλογη σοβαρότητα.

Οι πρωταθλητές Ελλάδος πρέπει να μπουν από την αρχή «καμικάζι» και να μην αφήσουν τον αντίπαλο να πάρει… ανάσα.

Οι ΓΑΥΡΟΙ θα είναι και αυτοί στον Ναό για να στηρίξουν για άλλη μία φορά την αγαπημένη τους ομάδα και με την καυτή ατμόσφαιρα που θα δημιουργήσουν θα δώσουν πνοή στην ομάδα, για να κάνει το πρώτο βήμα για την είσοδο στους ομίλους. Για να κουνηθεί και πάλι το σεντόνι με τα αστέρια στον αγωνιστικό χώρο του «Γ. Καραϊσκάκης» και να ακουστεί και πάλι ο… ανατριχιαστικός ύμνος της διοργάνωσης από τα μεγάφωνα του γηπέδου.

Η αποστολή που θα έχει μαζί του ο Βίκτορ Σάντσεθ είναι η εξής: Μποτία, Μπουχαλάκης, Χουτεσιώτης, Ντα Κόστα, Ντε Λα Μπέγια, Ντομίνγκεζ, Ντουρμάζ, Φιγκέιρας, Φορτούνης, Ιντέγε, Καπίνο, Λεάλι, Μανιάτης, Μαζουακού, Μιλιβόγεβιτς, Πάρντο, Σεμπά, Σιόβας, Βούρος, Ζντιέλαρ.

Εκτός αποστολής έμεινε ο ανέτοιμος Πουλίδο.