Μετά τη νέα εντός έδρας εμφάνιση που έκανε πραγματικά πάταγο, το μεσημέρι της Παρασκευής ο Ολυμπιακός αποκάλυψε την εκτός έδρας εμφάνιση του, η οποία σχεδιάστηκε επίσης από την adidas και είναι πανέμορφη.

Στη νέα εμφάνιση το κυρίαρχο χρώμα είναι γκρι, ωστόσο, υπάρχουν κόκκινες λεπτομέρειες στους ώμους και τον λαιμό, αλλά και διαγώνιες ρίγες κατά μήκους του στήθους, που σχεδιάστηκαν σε τόνους του λευκού και του γκρι.

Πάνω από το σήμα του Θρύλου υπάρχουν τα τέσσερα χρυσά αστέρια, που συμβολίζουν τα 43 πρωταθλήματα που έχει κατακτήσει ο σύλλογος, ενώ στην λαιμόκοψη αναγράφεται η φράση «We keep on dreaming». Μια φράση που γεμίζει με πάθος παίκτες και φιλάθλους, οι οποίοι θα δώσουν και φέτος μεγάλες μάχες σε Ελλάδα και Ευρώπη. Το σορτσάκι είναι και αυτό επίσης γκρι και έχει τρεις κόκκινες ρίγες της adidas στα πλαϊνά.

Είναι πραγματικά μία πανέμορφη εμφάνιση, η οποία έρχεται να πλαισιώσει την επίσης πανέμορφη «πρώτη» φανέλα του Θρύλου, που ξετρέλανε μικρούς και μεγάλους φίλους του συλλόγου.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι τα αποκαλυπτήρια της εκτός έδρας εμφάνισης θα γίνουν στο αποψινό φιλικό με την Κλαμπ Μπριζ, το οποίο το τελευταίο που θα δώσει ο Θρύλος επί βελγικού εδάφους.