Το τελευταίο φιλικό του επί βελγικού εδάφους δίνει απόψε ο Ολυμπιακός, που αντιμετωπίζει την Κλαμπ Μπριζ (Live από το gavros.gr στις 20:00/NS1 - ΕΡΤ 2). Με αυτό το φιλικό οι «ερυθρόλευκοι» ολοκληρώνουν το δεύτερο στάδιο της προετοιμασίας τους, το οποίο πραγματοποιήθηκε στο Βέλγιο.

Οι πρωταθλητές δούλεψαν σκληρά όλες αυτές τις ημέρες, προκειμένου να είναι έτοιμοι στα προκριματικά του Champions League. Η εικόνα τους στο ματς με την Βέστερλο ήταν ενθαρρυντική και άφησε πάρα πολλές υποσχέσεις για το μέλλον. Ο Βίκτορ Σάντσεθ έχει αρχίσει να βάζει τη σφραγίδα του στον φετινό Ολυμπιακό. Στο φιλικό με την Κλαμπ Μπριζ μάλιστα θα έχει μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να τσεκάρει τους ποδοσφαιριστές του κόντρα σε μία πολύ δυνατή ομάδα.

Ο Ισπανός μάλιστα βλέπει τον αγώνα με τους πρωταθλητές Βελγίου ως πρόβα τζενεράλε ενόψει των προκριματικών του Champions League. Γι’ αυτό το λόγο αναμένεται να χρησιμοποιήσει τους ποδοσφαιριστές που σκέφτεται να βάλει και στους αγώνες των προκριματικών.

Το παιχνίδι με την Κλαμπ Μπριζ είναι αναμφίβολα το πιο δυνατό στη φετινή προετοιμασία και ο Βίκτορ Σάντσεθ θα βγάλει πολλά και χρήσιμα συμπεράσματα.