Με φάρμακα, αναλώσιμο ιατρικό υλικό και νοσοκομειακές τροφές ενίσχυσε ο Δήμος Νίκαιας- Αγ. Ι. Ρέντη το Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Νίκαιας «Αγ. Παντελεήμων». Η Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου κατάφερε να συγκεντρώσει 15 κούτες φάρμακα και  σακούλες με αναλώσιμο ιατρικό υλικό. Η συγκεκριμένη δωρεά είναι αποτέλεσμα προσφορών των δημοτών αλλά και της οργάνωσης «Βοήθεια για την Ελλάδα» από την Αυστρία.  

Η διοίκηση του νοσοκομείου ευχαρίστησε τη Δημοτική Αρχή για τη συνεργασία  και ευχήθηκε να συνεχιστούν αυτές οι δράσεις κοινωνικής ευαισθητοποίησης.  Από την πλευρά του ο  Δήμαρχος Γιώργος Ιωακειμίδης έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Σήμερα περισσότερο από ποτέ υπάρχει ανάγκη ενδυνάμωσης παρεμβάσεων κοινωνικής αλληλεγγύης  γι’ αυτό και προχωράμε σε δράσεις που στόχο έχουν την προώθηση ενός προνοιακού πλουραλισμού και την ενδυνάμωση της κοινωνικής αλληλεγγύης μεταξύ ατόμου και ομάδας.

Είμαστε ικανοποιημένοι και χαρούμενοι που μπορούμε για 2η συνεχή χρονιά να συμβάλλουμε στην κάλυψη μέρος των αναγκών του Κρατικού Νοσοκομείου. Ευχαριστούμε όλους τους συνδημότες μας που ανταποκρίθηκαν σ’αυτό το κάλεσμα της Κοινωνικής Υπηρεσίας του Δήμου μας καθώς και την οργάνωση της Αυστρίας για τη δωρεά της».    

Αξίζει η σημειωθεί ότι συνεχίζονται οι δράσεις αλληλεγγύης «ΣΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΜΑΖΙ» της Κοινωνικής Υπηρεσίας του Δήμου Νίκαιας- Αγ. Ι. Ρέντη. Πιο συγκεκριμένα λειτουργούν οι παρακάτω υπηρεσίες: Δημοτικά Ιατρεία, Κοινωνικό Φαρμακείο, Γραφείο Κοινωνικής Αρωγής και Ψυχολογικής Υποστήριξης, Κέντρο Διανομής Τροφίμων, Ιματιοθήκη.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν  με την Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου στο τηλ. 213 2004813.