Μία ακόμα μεταγραφή πραγματοποίησε ο Ολυμπιακός, ο οποίος συμφώνησε με την Γιουβέντους για την απόκτηση του Νίκολα Λεάλι. Ο Ιταλός πορτιέρο, ο οποίος έφτασε στην Αθήνα το βράδυ της Τετάρτης, πέρασε από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και εν συνεχεία υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο με τους πρωταθλητές Ελλάδας.

Ο νεαρός πορτιέρο πέρσι πραγματοποίησε μία πολύ καλή σεζόν με τη φανέλα της Φροζινόνε και έδειξε πτυχές από το πλούσιο ταλέντο του. Τη νέα σεζόν θα αγωνίζεται με τα χρώματα του Θρύλου, ο οποίος έβαλε στο ρόστερ του έναν πολύ ποιοτικό τερματοφύλακα. Οπως μάλιστα αναφέρει η ανακοίνωση της ΠΑΕ ο 23άχρονος την Παρασκευή θα πετάξει για το Βέλγιο, όπου ο Ολυμπιακός πραγματοποιεί το δεύτερο στάδιο της προετοιμασίας του.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ενημερώνει για την συμφωνία απόκτησης του Ιταλού τερματοφύλακα, Νικόλα Λεάλι. Αύριο, ο 23χρονος ποδοσφαιριστής θα μεταβεί στο Βέλγιο για να ενσωματωθεί με την υπόλοιπη ομάδα και να αρχίσει προετοιμασία μαζί της. Αύριο οι επίσημες ανακοινώσεις από τις δύο ομάδες.