Περίπου 11 χιλιάδες ΓΑΥΡΟΙ ανανέωσαν την κάρτα διαρκείας τους και άλλοι χίλιοι έγιναν νέοι κάτοχοι. Αυτό που κάνει ο κόσμος της ομάδας του Ολυμπιακού είναι κάτι το πρωτόγνωρο. Ο λαός του σπουδαιότερου ελληνικού συλλόγου είναι ο μεγάλος πρωταγωνιστής ενός εγχειρήματος το οποίο συνεχίζεται όλα αυτά τα χρόνια με τεράστια επιτυχία.

Οι ΓΑΥΡΟΙ λοιπόν, μετά το περσινό ρεκόρ που ξεπεράστηκαν τα 21 χιλιάδες διαρκείας, φαίνεται πως έχουν βάλει πλώρη για ακόμα ένα ρεκόρ. Ήδη 12 χιλιάδες κάρτες έχουν δοθεί. Οι 11 είναι οι ανανεώσεις των παλαιών κατόχων και άλλα χίλια εισιτήρια δόθηκαν στους νέους κατόχους.

Η «δίψα» των ΓΑΥΡΩΝ να δουν από κοντά την ομάδα τους είναι τέτοια, που τη Δευτέρα, όταν και θα συνεχιστεί η διάθεση, αναμένεται να πουληθούν κι άλλα, πλησιάζοντας σιγά σιγά το μεγάλο ρεκόρ. Ο κόσμος του Ολυμπιακού θα είναι και φέτος δίπλα στην ομάδα, όπως πάντα, άλλωστε, για να τη βοηθήσει.

Από Δευτέρα 4/7 λοιπόν και καθημερινά (10:00 – 18:00) θα συνεχιστεί η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας για όλες τις θύρες.

Επίσης πωλήσεις θα γίνονται τηλεφωνικά στο 210-4800920 και μέσω internet στην σελίδα www.olympiacos.org.