Οι παίκτες του Βίκτορ Σάντσεθ, 3 ημέρες μετά το φιλικό παιχνίδι με την Χορν αντιμετώπισαν την Βάκερ Ίνσμπρουκ, με την οποία ήρθαν ισόπαλοι 1-1.

Στο πρώτο ημίχρονο οι «ερυθρόλευκοι», έκαναν αρκετές τελικές προσπάθειες, χωρίς όμως να απειλείσουν ουσιαστικά. Μοναδική εξαίρεση η απευθείας εκτέλεση φάουλ του Φορτούνη στο 36', την οποία απομάκρυνε ο τερματοφύλακας των Αυστριακών σε κόρνερ, αλλά και ένα σουτ του Έλληνα άσου στο 27' που και πάλι είπε «όχι» ο γκολκίπερ της αντίπαλης ομάδας.

Παρόλα αυτά, αυτοί που πήραν προβάδισμα στο σκορ, ήταν οι παίκτες της Βάκερ στο 26', έπειτα από αντεπίθεση και δυνατό σουτ έξω από την περιοχή.

Στο δεύτερο ημίχρονο, οι Πειραιώτες ήταν εμφανώς καλύτεροι, παρά τους πολλούς νεαρούς ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν. Μάλιστα έβγαλαν πάθος και ψυχή μέσα στον αγωνιστικό χώρο για να αποδείξουν στον προπονητή τους ότι δικαιούνται μία θέση στο φετινό ρόστερ του Θρύλου.

Οι ποδοσφαιριστές του Βίκτορ Σάντσεθ, είχαν πολύ καλύτερη κυκλοφορία στο δεύτερο μέρος και ισοφάρισαν στο 81' σε 1-1 με τον Πουλίδο. Ο Μανθάτης πήρε την μπάλα από τα αριστερά, συνέκλινε και κάνοντας εξαιρετκές προσποιήσεις στους ανίπαλους αμυντικούς, πάσαρε στον Μεξικανό, ο οποίος πέτυχε το τέρμα της ισοφάρισης. Αυτό ήταν το τελευταίο φιλικό επί αυστριακού εδάφους, καθώς την Παρασκεύη επιστρέφει η αποστολή στην Ελλάδα.

Η εντεκάδα του Ολυμπιακού: Καπίνο (68’ Χουτεσιώτης), Μαζουακού (46’ Τσιμίκας), Μποτία (46’ Γούτας), Σιόβας (46’ Ρέτσος), Βούρος (46’ Μπέρτος), Μπουχαλάκης (46’ Ζντιέλαρ, 68’ Μανιάτης), Κασάμι (46’ Ανδρούτσος), Φορτούνης (46’ Τσόρι), Γιαννιώτας (46’ Πάρντο), Σεμπά (46’ Μανθάτης), Ολαϊτάν (46’ Πουλίδο).