Στην Εθνική ομάδα της Νιγηρίας κλήθηκε ξανά ο Μπράουν Ιντέγε. Ο στράικερ του Θρύλου είχε καλή σεζόν με τον Θρύλο φέτος και στην ουσία σε αυτό οφείλεται η επιστροφή του στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα, σύμφωνα με τη συνέντευξη που έδωσε στην ιστοσελίδα completesportsnigeria.com.

«Για μένα, το να κερδίσω την ελληνική Λίγκα ήταν κάτι σπουδαίο και μοναδικό συναίσθημα παράλληλα. Ήταν καλό για μένα, γιατί ως παίκτης θέλεις να έχεις κάτι για να χαμογελάς στο τέλος της χρονιάς», ανέφερε ο Ιντέγε και συνέχισε σχετικά με την Εθνική ομάδα. Είχε σκοράρει, μάλιστα, στον αγώνα με το Λουξεμβούργο.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που επέστρεψα στους Σούπερ Αετούς μετά από τρία χρόνια, γιατί στην πραγματικότητα το περίμενα αυτό. Ήρθε την κατάλληλη στιγμή. Σκοράροντας στην επιστροφή μου, τόνωσα την αυτοπεποίθησή μου. Το να είμαι μαζί με τους συμπαίκτες μου και να κολλήσω με τους προπονητές μου, πιστεύω πως μπορούμε όλοι μαζί να βγάλουμε εις πέρας τη δουλειά».

Καταλήγοντας ο Ιντέγε, αναφέρθηκε στο τουρνουά που διοργάνωσε ο ίδιος. «Η ιδέα υπήρχε στο μυαλό μου για πάνω από δύο χρόνια. Δεν είχα τις βάσεις για να το κάνω, αλλά είμαι χαρούμενος τώρα για την επιτυχία του τουρνουά και ανυπομονώ για το δεύτερο, καθώς και η τοπική κυβέρνηση έμεινε ικανοποιημένη από αυτό».