Σχολιαστής στο Sky Sports είναι ο Εστέμπαν Καμπιάσο, που στο ντεμπούτο του για να πει κάποια πράγματα για το Κόπα Αμέρικα, φυσικά αναφέρθηκε και στον Ολυμπιακό. ««Η χρονιά πήγε εξαιρετικά στην Ελλάδα. Πράγματι είναι μια χώρα σε κρίση, όμως υπάρχουν οι προοπτικές να έχεις μια καλή ζωή εκεί πέρα. Η οικογένεια μου δεν αντιμετώπισε προβλήματα και αυτό είναι το πιο σημαντικό για έμενα. Με την ομάδα κερδίσαμε το πρωτάθλημα, έστω κι αν δεν είναι κάτι καινούργιο για τον Ολυμπιακό, επειδή το κατακτάει συνεχώς τα τελευταία έξι χρόνια. Ωστόσο, είναι πάντα ωραίο να κερδίζεις τίτλους και να προσθέτεις τρόπαια στην καριέρα σου», ήταν τα λόγια του που υπάρχουν στον «ΓΑΥΡΟ», για να συνεχίσει σχετικά με την απόφασή του να αποχωρήσει από τη Λέστερ.

«Σήμερα μερικοί άνθρωποι πιστεύουν ότι ήμουν τρελός που έφευγα, αλλά και όταν είχα πάει στην επίσης με θεωρούσαν τρελό. Η είναι φτιαγμένη από επιλογές, έκανα ό,τι έπρεπε να κάνω και δεν μετανιώνω. Μου τηλεφώνησαν τότε για να συμβάλω με την εμπειρία μου, ώστε να βελτιωθούν τα πολλά νέα παιδιά, που είχαν ανεβάσει τη Λέστερ στην κορυφαία κατηγορία και αυτό έγινε. Την πρώτη φορά κάναμε ένα θαύμα διότι σωθήκαμε με εκπληκτικό φίνις στο τέλος του πρωταθλήματος και φέτος τα παιδιά πήγαν ακόμα παραπέρα με την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Μπορεί να έφυγα από τη Λέστερ, αλλά διατήρησα καλές σχέσεις με όλους στην ομάδα».

Καταλήγοντας ο παίκτης του Ολυμπιακού μίλησε και για τον Λιονέλ Μέσι, τον Αργεντινό αστέρα της Μπαρτσελόνα. «Καλό είναι να ξέρουμε ότι μιλάμε για ξεχωριστά πράγματα. Αλλο η καλή ομάδα και η καλή πορεία και άλλο η κούπα, που χρειάζεσαι και τύχη για τη σηκώσεις. Σε έναν τελικό τα πάντα μπορούν να συμβούν. Φυσικά και έχει τη δυνατότητα να κερδίσει το Κόπα Αμέρικα η Αργεντινή», ήταν τα λόγια του και κατέληξε. «Είναι ο κορυφαίος παίκτης της Μπαρτσελόνα και λειτουργεί έτσι σε μια ομάδα που δουλεύει σαν τέλεια μηχανή και ο Λίο μπορεί να βγάλει τον καλύτερο εαυτό του. Δεν μπορεί να γίνει σύγκριση ανάμεσα στην εθνική ομάδα και τον σύλλογό του. Γεννήθηκε σε μια χώρα όπου και το Κόπα Αμέρικα να κερδίσει, πάντα θα του ζητούν να κατακτήσει και το Μουντιάλ».