Ο «ΓΑΥΡΟΣ» είχε αποκαλύψει το θέμα του Ντιόγο Φιγκέιρας. Ο Μάρκο Σίλβα έχει σε εκτίμηση τον παίκτη και πλέον όλα δείχνουν πως η υπόθεση κλείνει με θετικό τρόπο για την ομάδα του Ολυμπιακού. Καθώς, σύμφωνα με τα όσα γράφει η ιστοσελίδα latarjetablanca.es, ο παίκτης ετοιμάζεται να αφήσει τη Σεβίλλη για άλλη ομάδα και πιθανότατα για τον Ολυμπιακό.

«Κάποιοι παίκτες δεν κέρδισαν την εμπιστοσύνη του Έμερι και πρέπει να φύγουν. Αυτή είναι η περίπτωση του Ντιόγο Φιγκέιρας. Ο Πορτογάλος δόθηκε δανεικός πέρυσι στην Τζένοα με οψιόν αγοράς, αλλά επέστρεψε στην ομάδα τον χειμώνα για να ενισχύσει το δεξί άκρο. Από τότε ο Ντιόγο δεν βρίσκεται στα πλάνα του προπονητή του και δεν θα συνεχίσει στην ομάδα την επόμενη χρονιά», γράφει το άρθρο και συνεχίζει.

«Με δεδομένο πως η Τζένοα δεν ενδιαφέρεται για τον παίκτη, υπάρχει ήδη μια λύση και φαίνεται να έχει βρεθεί στην Ελλάδα. Ο Ολυμπιακός ενδιαφέρεται για τον παίκτη και οι διαπραγματεύσεις για τη μεταγραφή του είναι προχωρημένες. Η οψιόν που είχε η Τζένοα να τον κάνει δικό της ανερχόταν στα 3.5 εκατ. ευρώ, αλλά η απραξία του παίκτη της Σεβίλλης τους τελευταίους μήνες, κάνει ξεκάθαρο το γεγονός πως το ποσό θα πέσει. Αυτό που είναι σίγουρο, είναι πως ο Ντιόγο δεν θα βρίσκεται στην ομάδα του χρόνου».