Ένας από τους πολλούς συνδετικούς κρίκους ανάμεσα στον Θρύλο και τον Ερυθρό Αστέρα, είναι ο νεαρός μέσος της ομάδας μας, Λούκα Μιλιβόγεβιτς. Ο Σέρβος άσος, ο οποίος διακρίνεται με τα χρώματα του Ολυμπιακού, έχει κάνει το ίδιο στο παρελθόν με εκείνα του Ερυθρού Αστέρα. Χρώματα τα οποία βεβαίως… συμπίπτουν με τα δικά μας!

Ο Λούκα δεν έκρυψε ποτέ την αγάπη του για την ομάδα του Βελιγραδίου, καθώς ακόμη και στις πρώτες δηλώσεις του ως ποδοσφαιριστής του Θρύλου είχε τονίσει ότι αγαπημένα του χρώματα ήταν και θα παραμείνουν το λευκό και το κόκκινο! Μιλώντας στο www.olympiacos.org εξήγησε τους λόγους για τους οποίους το φιλικό της Κυριακής τον χαροποιεί ιδιαίτερα, ενώ τόνισε την ανυπομονησία του να βρεθεί εκ νέου στο «Μαρακανά»!

«Πρόκειται για μία ιδιαίτερη συγκυρία για εμένα. Αγαπώ τον Ερυθρό Αστέρα, όπως αγαπώ και τον Ολυμπιακό! Έχω τονίσει πολλές φορές πως το κόκκινο και το λευκό είναι τα χρώματά μου και το γεγονός ότι θα παίξω με τον Ολυμπιακό στο “Μαρακανά” με κάνει διπλά χαρούμενο! Δεν ξεχνώ όσα μου πρόσφερε ο Ερυθρός Αστέρας, ενώ είναι ευγνώμων για όσα μου προσφέρει τώρα ο Ολυμπιακός», τόνισε αρχικά, για να συνεχίσει και να κλείσει λέγοντας:

«Το να βρεθώ στη Σερβία, στο Βελιγράδι, έστω και για μία ημέρα, για αυτό το σπουδαίο ματς, με γεμίζει συναισθήματα. Ο Ολυμπιακός και ο Ερυθρός Αστέρας είναι δύο ομάδες, οι οποίες συνδέονται με δυνατή φιλία, είμαστε αδέρφια. Ανυπομονώ να παίξω αυτό το φιλικό, μπροστά σε φιλάθλους του Ολυμπιακού, αλλά και του Ερυθρού Αστέρα. Θα είναι ένα φανταστικό παιχνίδι»!