Την απόλυτη αφοσίωσή του στον Ολυμπιακό έδειξε ο Παϊτίμ Κασάμι. Ο διεθνής Ελβετός μέσος, ο οποίος ήταν από τους κορυφαίους σε απόδοση παίκτες των νταμπλούχων Ελλάδας στο εντυπωσιακό 5-1 επί της ομάδας της Ηπείρου,  σε δηλώσεις που παραχώρησε στην κάμερα του συνδρομητικού καναλιού της Nova εμφανίστηκε κατηγορηματικός αναφορικά με το τι μπορεί να δώσει.

Αναλυτικά κάνοντας μία σύνοψη του επιβλητικού 5-1 επί του ΠΑΣ Γιάννινα, ο Κασάμι τόνισε:

«Σε κάθε παιχνίδι φροντίζουμε να δίνουμε τον καλύτερο εαυτό μας και να τα δίνουμε όλα για τη νίκη. Είμαστε ο Ολυμπιακός». Στη συνέχεια όταν ρωτήθηκε για το συμβόλαιό του και την φημολογία που είχε αναπτυχθεί το περασμένο καλοκαίρι, που τον ήθελα να τελεί υπό καθεστώς αποχώρησης, ο 24χρονος άσος τόνισε:

«Δεν  καταλαβαίνω ελληνικά και δεν διάβαζα εφημερίδες. Είμαι παίκτης του Ολυμπιακού, έχω συμβόλαιο και για όσο αγωνίζομαι στον Ολυμπιακό θα τα δίνω όλα, ώστε να βοηθήσω την ομάδα μου».

Ερωτηθείς για το επόμενο παιχνίδι με την Άρσεναλ, ο Κασάμι δήλωσε:

«Καταρχήν θέλαμε να κερδίζουμε τα παιχνίδια του πρωταθλήματος, Είναι δύσκολο το παιχνίδι παίζουμε με μία από τις καλύτερε ομάδες της Αγγλίας, Να είμαστε συγκεντρωμένοι να παίξουμε καλή και οργανωμένη άμυνα, Να αποκτήσουμε αυτοπεποίθηση για να δούμε τι θα κάνουμε.

Μου αρέσει ο ανταγωνισμός Είναι κάτι που με βοηθάει να γίνομαι καλύτερος

Όταν ρωτήθηκε για το πού αισθάνεται καλύτερα, στην Ελλάδα ή το Λονδίνο, δήλωσε:

«Είναι και οι δύο διαφορετικές κουλτούρες. Και στα δύο μέρη έχω περάσει ωραία, Μεγαλούπολη το Λονδίνο, Στη Αθήαν  έχει καλύτερο καιρό, Προτιμάω την Αθήνα»