Κύμα αλληλεγγύης έχει προκαλέσει στον Πόρο, το θέμα της μικρής Βαλέρια και της οικογένειας της, που αγωνίζονται να χαρίσουν στο μικρό αγγελούδι μια κανονική ζωή, όπως όλα τα κοριτσάκια της ηλικίας της. 
 
Η Βαλέρια έχει ενώσει τους ποριώτες σε έναν κοινό σκοπό. Από τη στιγμή που δημοσιοποιήθηκε η ανάγκη για την στήριξη της Βαλέρια, εκατοντάδες κοινοποιήσεις καλούν τον κόσμο να βοηθήσει προσφέροντας χρήματα. Μπροστά και ο Δήμος Πόρου με τον Δήμαρχο Γιάννη Δημητριάδη να καλεί τους δημότες να χαρίσουν ένα μεγάλο δώρο στη μικρή Βαλέρια.
 
Από τον Δήμαρχο Πόρου αναρτήθηκε το ακόλουθο μήνυμα: 
 
Η μικρή μας Βαλέρια βγαίνει νικήτρια από την πιο μεγάλη μάχη της και σύντομα την περιμένουμε ξανά στον Πόρο!
Ο Δήμος, σε συνεννόηση με τους γονείς της, αναλαμβάνει πρωτοβουλία για να κάνουμε στην Βαλέρια το δώρο που δικαιούται, ένα εξελιγμένο προσθετικό μέλος, το οποίο θα της επιτρέψει να συνεχίσει την ζωή της όπως όλα τα άλλα παιδιά!
Το κόστος του τεχνητού μέλους αγγίζει τα 75.000€ και αντιστοιχεί περίπου στα μισά από τα υπέρογκα έκτακτα έξοδα στα οποία καλείται να ανταπεξέλθει η οικογένεια έως την ενηλικίωση του κοριτσιού, το οποίο σήμερα είναι 9 χρονών.
Κάντε την δωρεά σας μέσω της ακόλουθης ηλεκτρονικής πλατφόρμας που έχει επιλέξει η οικογένεια για την συγκέντρωση βοήθειας ή επικοινωνήστε με το Γραφείο Δημάρχου (22983 20512) ή στο ΙΝΒΟΧ μου για να σας υποδειχθεί διαφορετικός τρόπος δωρεάς χρημάτων.
 
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

πηγή:saronicmagazine.gr