Πέντε ακόμη υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους ανακοίνωσε ο υποψήφιος δήμαρχος Τροιζηνίας - Μεθάνων Τάσος Μούγιος, με την παράταξη του "Ενότητα & Ανάπτυξη Τροιζηνίας - Μεθάνων": 
 
 
"Αγαπητοί μου συμπολίτες,
συνεπής σε όσα ανέφερα στην πρώτη ανακοίνωση υποψηφίων επανέρχομαι για την παρουσίαση των επόμενων συνοδοιπόρων μας.
Είμαι λοιπόν στην ευχάριστη θέση να σας παρουσιάσω σήμερα πέντε ακόμη ενεργούς συμπολίτες μας που έχουν ενώσει τις δυνάμεις τους μαζί μας και θα είναι υποψήφιοι με το συνδυασμό
ΕΝΟΤΗΤΑ & ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΡΟΙΖΗΝΙΑΣ - ΜΕΘΑΝΩΝ.
Με μεγάλη χαρά σας τους παρουσιάζουμε και τους ευχόμαστε καλό αγώνα.
Οι νέοι υποψήφιοι, λοιπόν, με αλφαβητική σειρά είναι:
 
 
- Αναγνωστόπουλος Γεώργιος
Ο Γιώργος Αναγνωστόπουλος του Δημητρίου και της ελευθερίας γεννήθηκε το 1980. Είναι απόφοιτος του Γεωτεχνικού τομέα ΤΕΛ Γάλατα. Έχει πολυετή θητεία στην ενασχόληση με τα κοινά έχοντας διατελέσει δημοτικός σύμβουλος. Δραστηριοποιείται στην πρωτογενή παραγωγή με την καλλιέργεια κηπευτικών και ανθέων. Συμμετέχει στο συνδυασμό μας με στόχο να συμβάλλει στην ανάδειξη της περιοχής και στην επίλυση των καθημερινών προβλημάτων με γνώμονα το κοινό καλό.
 
 
 
Ανδριανοπούλου Γεωργία
- Η Γεωργία Ανδριανοπούλου γεννήθηκε το 1974 στην Αθήνα και είναι μόνιμη κάτοικος των Μεθάνων. Είναι παντρεμένη με τον Ανάργυρο Μπουρλόκα και έχουν αποκτήσει τρία (3) παιδιά. Έχει διατελέσει δημοτικός σύμβουλος κατά τα έτη 2010 - 2013 , μέλος του ΔΣ του επιμελητηρίου Πειραιά, πρόεδρος τοπικής ομάδας και μέλος της ΕΣΠ Αργολίδος. Την περίοδο αυτή εργάζεται σε γνωστή αλυσίδα Super Market ως διευθύντρια. Είναι πρόθυμη να συνεργαστεί με τους συμπολίτες της για την ανάπτυξη του τόπου της.
 
 
ΚΡΙΓΚΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
-Ο Κρίγκος Νικόλαος του Ελευθερίου και της Αικατερίνης γεννήθηκε στην Αθήνα στις 28/09/62 και είναι:
Απόφοιτος γενικού λυκείου, Πτυχιούχος Εκτελωνιστής, βοηθός λογιστή. Μέχρι το 1992 εξασκούσε το επάγγελμα του Εκτελωνιστή. Τότε γνώρισε την σύζυγο του Γεωργία Βουγιουκλή και αποφάσισε να διαμείνει στον Γαλατά, πόλη στην οποία γεννήθηκε η μητέρα του Κατίνα Σφήκα. Εργάστηκε αρχικά
στην επιχείρηση του Ιωάννη Δαρεμά πλακάκια - είδη υγιεινής. Το 1998 εργάστηκε στην εταιρεία του Ιωάννη Γρώμαν ελαιόλαδα και από το 2017 στην εταιρεία του Χρήστου Χριστοδούλου Οικοδομικά υλικά . Είναι η πρώτη του φορά που ασχολείται με τα κοινά και πιστεύει ότι η αγάπη του για τον τόπο, η όρεξη για δουλειά και η πεποίθηση ότι αυτός ο τόπος μπορεί να αναπτυχθεί μέσω του συνδυασμού μας.
 
 
Σούχλα Στέλλα
- Η Στέλλα Σούχλα γεννήθηκε στις 18 Ιανουαρίου 1992 στο Χολαργό Αττικής. Είναι απόφοιτη του τμήματος Μαθηματικών του Πανεπιστημίου Πατρών με ειδίκευση στη Στατιστική, Θεωρία Πιθανοτήτων και Επιχειρησιακή Έρευνα. Είναι κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος στη Διοίκηση Επιχειρήσεων (ΜΒΑ) του Πανεπιστημίου Πειραιώς με ειδίκευση στη Χρηματοοικονομική – Λογιστική. Κατέχει Πιστοποιητικό Επιμόρφωσης στην Ειδική Αγωγή και Εκπαίδευση του Πανεπιστήμιο Αιγαίου, ενώ την τρέχουσα περίοδο παρακολουθεί σεμινάριο του Πανεπιστημίου Αιγαίου με τίτλο "Σεξουαλική Αγωγή στην Εκπαίδευση". Επίσης, κατέχει Πτυχία Αγγλικών (Proficiency) του Πανεπιστημίου Michigan, Γαλλικών (Delf Β2) του Γαλλικού Υπουργείου Παιδείας και Πιστοποίησης Γνώσεων Χειρισμού Υπολογιστών του Πανεπιστημίου Πατρών. Εργάστηκε στο τμήμα marketing της εταιρίας “Nestle Ελλάς Α.Ε.” και από τον Σεπτέμβριο του 2022 εργάζεται ως καθηγήτρια Μαθηματικών στο Γυμνάσιο με Λυκειακές Τάξεις Μεθάνων. Στο ενδιάμεσο χρονικό διάστημα, από 09/2019-09/2020 διετέλεσε χρέη Αντιδημάρχου στο Δήμο Τροιζηνίας-Μεθάνων ως εκλεγμένη Δημοτική Σύμβουλος με τον συνδυασμό “Νέα Πνοή”, ενώ από τον Απρίλιο του 2021 είναι πλέον Ανεξάρτητη Δημοτική Σύμβουλος. Η αγάπη της για τον Τόπο που μεγάλωσε, η όρεξη για δουλειά και η ελπίδα για ένα καλύτερο αύριο, την έκαναν να λάβει την απόφαση να είναι υποψήφια για δεύτερη φορά στις αυτοδιοικητικές εκλογές, εξακολουθώντας να θεωρεί πολύ σοβαρή και υπεύθυνη την προοπτική να ασχοληθεί και να αντιμετωπίσει τα προβλήματα και τις δυσκολίες του Τόπου μας.
 
 
 
Χατζαντωνά Χαριτωμένη
-Η Χατζαντωνά Χαριτωμένη ,
Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Τακτικούπολη .
Είναι απόφοιτη του Πανεπιστημίου Πειραιά του Τμήματος Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων.
Το τελευταίο διάστημα διαμένει στον Γαλατά Τροιζηνίας , όπου είναι και η έδρα της επιχείρησης της , με αντικείμενο εργασιών Λογιστικό Γραφείο.
Είχε εκλεγεί δημοτική σύμβουλος στις εκλογές του 2010 και διετέλεσε Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Τροιζηνίας-Μεθάνων.
Επιθυμία και στόχος της συμμετοχής της είναι να εργαστεί για την πραγματική Ενότητα και Ανάπτυξη του τόπου μας.