Σε κλίμα οδύνης και πάνδημου πένθους, ο λαός του Γαλατά, της Τροιζηνίας, των Μεθάνων και πολίτες του Πόρου, αποχαιρέτισαν τον δήμαρχο Τροιζηνίας - Μεθάνων Σπύρο Πολλάλη, στο τελευταίο του ταξίδι. 
 
Ο Σπύρος Πολλάλης "έφυγε" αιφνιδίως από την ζωή το πρωί της Τρίτης 27 Δεκεμβρίου, με την εξόδιο ακολουθία να τελείται σήμερα Πέμπτη 29 Δεκεμβρίου, στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό του Αγίου Νικολάου στον Γαλατά. 
 
Κατά τη διάρκεια της νεκρώσιμης ακολουθίας, τα καταστήματα του Γαλατά παρέμειναν κλειστά, ενώ εκατοντάδες δημότες της Τροιζηνίας εξέφρασαν με την παρουσία τους, τον σεβασμό τους προς τον εκλιπόντα.
 
Τιμές προς τον Ναύραχο Σπύρο Πολλάλη, απέδωσε άγημα και φιλαρμονική του Πολεμικού Ναυτικού, ενώ την εξόδιο ακολουθία τέλεσε ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Ύδρας, Σπετσών και Αιγίνης κ Εφραίμ, ο οποίος εκφώνησε επικήδειο.

Επικήδειο εκφώνησαν μεταξύ άλλων και ο Περιφερειάρχης Αττικής Γ. Πατούλης και ο Δήμαρχος Ύδρας Γ. Κουκουδάκης.  
 
Ανάμεσα στο πλήθος διακρίναμε τον Περιφερειάρχη Αττικής Γιώργο Πατούλη, τον Υφυπουργό Ναυτιλίας, Κ. Κατσαφάδο, την Υφυπουργό Κοινωνικών Υποθέσεων, Δ. Μηχαηλίδου, τους βουλευτές Πειραιώς και Νήσων Ν. Μανωλάκο, Ι. Μελλά, Χρ. Μπουτσικάκη και Θ. Δρίτσα, Αξιωματικούς του Πολεμικού Ναυτικού, τους Δημάρχους: Πόρου Γιάννη Δημητριάδη, Ύδρας Γιώργο Κουκουδάκη, Επιδαύρου Τάσο Χρόνη, Αγκιστρίου Γ. Αθανασίου, Γορτυνίας Στ. Κούλη, Ερμιονίδας Γ. Γεωργόπουλο.
 
Επισης η Αντιπεριφερειάρχης Νήσων Β. Θεοδωρακοπούλου - Μπόγρη, ο νέος (από 1.1.2023) Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Νήσων Στ. Βοϊδονικόλας, οι πρώην Δήμαρχοι Τροιζηνίας Κ. Καραγιάννης και Γ. Σαμπάνης, ο πρώην Δήμαρχος Μεθάνων Χ. Πάλλης, οι πρώην Δήμαρχοι Πόρου Σ. Σπυρίδων και Δ. Στρατηγός, ο επικεφαλής της ελάσσονος μειοψηφίας του Δήμου Τροιζηνίας-Μεθάνων Γ. Κεραμύδας, ο υποψήφιος Δήμαρχος Τροιζηνίας Μεθάνων Τάσος Μούγιος, ο πρωην Αντιπεριφερειάρχης Νήσων Π. Χατζηπέρος, οι Πρόεδροι των Δημοτικών Συμβουλίων και οι Αντιδήμαρχοι των Δήμων Τροιζηνίας-Μεθάνων και Πόρου, πολιτικοί παράγοντες και δημοτικοί σύμβουλοι από την Τροιζηνία και τον Πόρο, διοικητές υπηρεσιών και σωμάτων ασφαλείας κ.α. 

πηγή:saronicmagazine.gr