Ο Δήμος Τροιζηνίας-Μεθάνων, συνεχίζει την τοποθέτηση εξοπλισμού παραλιών σε ακτές του Δήμου.

Διαβάστε την ανακοίνωση του Δήμου Τροιζηνίας-Μεθάνων:

Ο Δήμος Τροιζηνίας – Μεθάνων σας ενημερώνει ότι συνεχίζεται η τοποθέτηση εξοπλισμού παραλιών σε ακτές του Δήμου. Πρόσφατα τοποθετήθηκαν 64 ομπρέλες σε δύο διαφορετικά σημεία στην παραλία «Δάρδιζα» της Μεταμόρφωσης. Παράλληλα, στην ανωτέρω παραλία προστέθηκαν αποδυτήρια, όπως επίσης και στην παραλία δίπλα στο αλιευτικό καταφύγιο της Καλλονής, ενώ σύντομα αναμένεται να τοποθετηθούν και ντουζιέρες. 

Επισημαίνεται ότι, ο εξοπλισμός που έχει επιλεγεί, έχει τις απαιτούμενες προδιαγραφές για μεγάλη διάρκεια ζωής και αντοχή στη φθορά του χρόνου. 

Η χρήση του ανωτέρω εξοπλισμού, παρέχεται ΔΩΡΕΑΝ από τον Δήμο Τροιζηνίας – Μεθάνων προς όλους τους Δημότες και τους Επισκέπτες του Δήμου μας, προκειμένου να διευκολυνθούν κατά τη διάρκεια της παραμονής τους στις παραλίες.

Στόχος μας είναι, να επανδρωθούν με ανάλογο εξοπλισμό οι περισσότερες δυνατές ακτές σε ολόκληρο τον Δήμο, δίνοντας προτεραιότητα σε περιοχές και παραλίες μεγάλες σε έκταση, πολυσύχναστες, όπου δεν υπήρχε ποτέ καμία ανάλογη δωρεάν παροχή προς τους Πολίτες.

Σταδιακά, σκοπεύουμε να προβούμε σε αντίστοιχες δράσεις και σε άλλες παραλίες, με την ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΗ ότι θα είναι ΑΠΟΛΥΤΑ ΝΟΜΙΜΕΣ οι διαδικασίες και θα έχουν ληφθεί ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΕΣ ΑΔΕΙΟΔΟΤΗΣΕΙΣ.

Οι γραφειοκρατικές διαδικασίες είναι αρκετά χρονοβόρες, υπάρχουν πολλοί περιορισμοί και δυστυχώς, σε πολλές περιπτώσεις, δεν είναι εφικτή η τοποθέτηση εξοπλισμού λόγω νομικού κωλύματος.

Παρόλα αυτά, δεσμευόμαστε να καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια προκειμένου να καλύψουμε το μεγαλύτερο ποσοστό των αναγκών, ενεργώντας πάντα μέσα σε πλαίσια νομιμότητας με απόλυτα διαφανείς διαδικασίες.

Σε ένα Δήμο με τόσο μεγάλη ακτογραμμή οι ανάγκες είναι τεράστιες.

Ζητάμε την κατανόηση και την υπομονή σας, προκειμένου να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις σας με γνώμονα πάντα τη νομιμότητα.