Ικανοποιημένος από τον τρόπο που αγωνίστηκε ο Ολυμπιακός, ήταν ο Πέδρο Μαρτίνς, όπως δήλωσε μετά το τέλος του αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα στο Καραϊσκάκη, τονίζοντας όμως πως η ομάδα του Πειραιά θα μπορούσε να είχε τελειώσει νωρίτερα το παιχνίδι.

Αρχικά σε ερώτηση αν ο Ολυμπιακός χρειαζόταν το γκολ... κεραυνό του Ρόνι Λόπες για να νικήσει, απάντησε: «Δεν είναι ακριβώς έτσι. Κάναμε τα πάντα για να κερδίσουμε το παιχνίδι νωρίτερα και να μην υποφέρουμε τόσο. Δεν σκοράραμε στα σημεία κλειδιά του αγώνα. Είχαμε ανησυχία και ανασφάλεια στον αγώνα. Ένα διαφορετικό αποτέλεσμα θα ήταν άδικο. Θα μπορούσαμε να είχαμε κερδίσει νωρίτερα. Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο για την υποστήριξη που μας έδειξε».

Αναφορικά με την εξέλιξη του αγώνα, σχολίασε: «Το ότι βάλαμε γκολ μας έδωσε κουράγιο και δύναμη για να συνεχίσουν τη νίκη. Με τέτοιο τρόπο που κερδίσαμε, η αλήθεια είναι κερδίζονται πρωταθλήματα».

Τέλος, για την απόδοση του Ρόνι Λόπες ο οποίος μπήκε ως αλλαγή και σκόραρε, είπε: «Ο Ρόνι δουλεύει καλά εδώ και καιρό. Σήμερα μπήκε και έπαιξε καταλυτικό ρόλο. Δουλεύει αρκετά καλά μαζί μας και είμαστε χαρούμενοι που είναι μαζί μας».