Την ανακοίνωση της υποψηφιότητας του επιχειρηματία Τζέισον Σωτηράκη, ως δημοτικού συμβούλου Πόρου με την παράταξη "Καθαρή Πορεία", στις ερχόμενες εκλογές του Νοεμβρίου 2023, ανακοίνωσε ο Δήμαρχος Πόρου Γιάννης Δημητριάδης, την Τετάρτη 27 Απριλίου 2022.

Υπενθυμίζουμε ότι ο κ. Δημητριάδης, έχει ανακοινώσει από τον Ιανουάριο την υποψηφιότητα του για τρίτη θητεία, μαζί με 7 συμβούλους του, στο Δημοτικό Συμβούλιο Πόρου.

Ακολουθεί η ανακοίνωση του κ. Δημητριάδη:

"Μπορεί να είναι νωρίς ακόμα για τις εκλογές, όμως η ομάδα μας εμπλουτίζεται και ανανεώνεται! Σήμερα συναντηθήκαμε με τον Ιάσωνα Σωτηράκη και επιβεβαιώσαμε ότι θα είναι υποψήφιος με την "Καθαρή Πορεία" στις δημοτικές εκλογές του Νοεμβρίου του 2023! Το μεγάλο στοίχημα της τρίτης θητείας που θα διεκδικήσει η παράταξή μας του χρόνου θα είναι εκείνο της κινητοποίησης και της συμμετοχής δραστήριων και πετυχημένων εκπροσώπων της νέας γενιάς. Και ο Τζέισον είναι τέτοιος ακριβώς! Η απόφασή του λοιπόν μου προκαλεί τεράστια ηθική ικανοποίηση και βέβαια η γνωστοποίησή της από τώρα δείχνει τον δρόμο που πρέπει να ακολουθήσουν και άλλα νέα παιδιά (και όχι μόνο) για να ενισχύσουν την προσπάθεια που κάνουμε για έναν όλο και καλύτερο Πόρο!" Facebook Twitter