Σε εξέλιξη βρίσκεται τις τελευταίες εβδομάδες ο καθαρισμός των κοινόχρηστων χώρων από τα συνεργεία του Δήμου Τροιζηνίας - Μεθάνων.

Στην ανακοίνωση του, ο Δήμος Τροιζηνίας - Μεθάνων, αναφέρει: "Κάτω από ιδιαίτερα δυσμενείς για την εποχή καιρικές συνθήκες, με τα ελάχιστα μέσα που διαθέτουμε και με δεδομένη την έλλειψη σε ανθρώπινο δυναμικό, τα συνεργεία καταβάλουν κάθε δυνατή προσπάθεια, ώστε να παρέμβουν στα περισσότερα σημεία του Δήμου.

Γνωρίζουμε πολύ καλά ότι οι ανάγκες είναι τεράστιες και δεσμευόμαστε να συνεχίσουμε οργανωμένα και μετά την περίοδο των εορτών, ώστε να απολαμβάνουμε όλοι μας ένα Δήμο Τροιζηνίας – Μεθάνων καθαρό και προσιτό για τους επισκέπτες.

Ευχαριστούμε πολύ όλο το προσωπικό της υπηρεσίας καθαριότητας και πρασίνου για την άψογη συνεργασία.

Απευθύνουμε έκκληση προς τους Πολίτες να σεβαστούν τους κοινόχρηστους χώρους και να συμβάλλουν από την πλευρά τους στην διατήρηση του αποτελέσματος.

Επιπρόσθετα, υπενθυμίζεται ότι, οι ιδιοκτήτες, νομείς, επικαρπωτές και μισθωτές οικοπέδων και λοιπών ακάλυπτων χώρων , εντός εγκεκριμένων ρυμοτομικών σχεδίων και οικισμών , υποχρεούνται , μέχρι την 30η Απριλίου του τρέχοντος έτους , να προβούν σε καθαρισμό των ιδιοκτησιών τους, προς αποτροπή κινδύνου πρόκλησης πυρκαγιάς ή ταχείας επέκτασής της".