Η αθλήτρια της της γυναικίας ποδοσφαιρικής ομάδας του Α.Σ. Τροιζηνιακού, Μούγιου Μαριλένα  κλήθηκε  από την ΕΠΟ προκειμένου να μετάσχει  στη 2η φάση των προεπιλογών της Εθνικής Ομάδας Κορασίδων που θα πραγματοποιηθεί στις εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά, στην Αθήνα, στις 18 και 19 Απριλίου.

Από την διοίκηση του Α.Σ. Τροιζηνιακού, εξέδωσε το ακόλουθο μήνυμα: 

"Ευχόμαστε για ότι καλύτερο στην πρόοδο της , στο άθλημα  που πραγματικά αγάπησε από μικρό παιδί και συνεχίζει με πειθαρχία και αγάπη  να κάνει ακόμα.
Ελπίζουμε να ακολουθήσουν και οι  μικρότερες αθλήτριες στα βήματα της.

Θερμά συγχαρητήρια στους προπονητές μας στα τμήματα υποδομών και γυναικείου ποδοσφαίρου  για την εξαιρετική δουλειά όλα τα χρόνια που έχουν κάνει και κάνουν. Καράμπαμπα Νικόλαο, Σαραντόπουλο Αθανάσιο, Βερβενιωτη Δημήτριο.
Επίσης ευχαριστούμε την Valencia Academy FC και τον Κο Τόλια Γεώργιο για τα τελευταία τρία χρόνια που την έχουν επιλέξει στο τμημα ταλαντούχων ποδοσφαιριστών και συμμετάσχει στα Camp δίνοντας της την τεχνογνωσία και τα εφόδια για τα επόμενα βήματα  της.
Θα θέλαμε να συγχαρούμε  μέσα από την καρδιά μας και τις συναθλήτριες της Μαριλένας στον αδελφικό σύλλογο του Φείδωνα Άργους , Μούγιου Μαρισόφη, Βαλκάνη Χριστίνα και Γκότση Ιωάννα που κλήθηκαν στην Εθνικη Κορασίδων  για τον ίδιο λόγο, καθώς και τον προπονητή τους Κο Τότσικα Δημήτριο για την εξαιρετική δουλειά και αφοσίωση στα νεαρά κορίτσια για την εξέλιξη τους." 

πηγή: saronicmagazine.gr