Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η διήμερη αθλητική διοργάνωση Methana Volcano Challenge, υπό την Αιγίδα της Περιφέρειας Αττικής, του Δήμου Τροιζηνίας – Μεθάνων και της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Τροιζηνίας – Μεθάνων (ΔΗ.Κ.Ε.ΔΗ.Τ).

Καταξιωμένοι αθλητές, άνθρωποι που αγαπούν το ορεινό τρέξιμο και πλήθος κόσμου πλαισίωσαν μια εξαιρετική γιορτή του αθλητισμού «στη Σκιά του Ηφαιστείου των Μεθάνων».

Ο Δήμαρχος Τροιζηνίας – Μεθάνων κ. Σπύρος Πολλάλης και σύσσωμη η Δημοτική Αρχή ευχαριστούν την Περιφέρεια Αττικής και ιδιαίτερα την Αντιπεριφερειάρχη Νήσων κα. Βασιλική Θεοδωρακοπούλου Μπόγρη για την έμπρακτη στήριξή της στη διεξαγωγή των αγώνων, καθώς επίσης τη διοργανώτρια εταιρεία Saronic Outdoor Activities του κ. Σπύρου Ρόη και τον Επαγγελματικό και Εμπορικό Σύλλογο Μεθάνων.

Παράλληλα, δεσμεύονται να συνεχίσουν να στηρίζουν με κάθε μέσο και τρόπο, οποιαδήποτε ενέργεια έχει σαν στόχο την προβολή της απαράμιλλης ομορφιάς του Τόπου μας με ταυτόχρονη ανάδειξη του αθλητικού ιδεώδους, καταθέτοντας υγιή πρότυπα για τους «νέους κάθε ηλικίας» και παρασύροντας σε θετική κατεύθυνση το σύνολο των κοινωνικών δυνάμεων του Τόπου.