Τη νίκη με 2-0 επί των Τρικάλων πανηγύρισε ο Ολυμπιακός U23 στην επιστροφή του Κώστα Φορτούνη στην ενεργό δράση. Ο Έλληνας μέσος ήταν ο κινητήριος μοχλός στο διάστημα που αγωνίστηκε, δίνοντας μάλιστα το προβάδισμα στον Ολυμπιακό. Ο Αποστολόπουλος ήταν ο σκόρερ του δεύτερου τέρματος ενώ ο Πινακάς είχε δοκάρι.

Ο Ολυμπιακός ήταν αυτός που είχε τον έλεγχο του παιχνιδιού στο πρώτο ημίχρονο. Αν εξαιρεθεί το σουτ του Ελευθεριάδη στο 3ο λεπτό, τα Τρίκαλα δεν απείλησαν με αξιώσεις άλλη φορά την εστία του Στουρνάρα.

Με τον Κώστα Φορτούνη να έχει ηγετικό ρόλο στο γήπεδο οι «ερυθρόλευκοι» άρχισαν από νωρίς να απειλούν δημιουργώντας τελικές μπροστά από την εστία των Τρικάλων. Στο 19’ ο Τρικαλινός άσος είχε καλό σουτ στο τέρμα, ενώ στο 23’ κι αφού πέρασε δύο αντιπάλους, έστειλε την μπάλα δίπλα από το δεξί δοκάρι. Το γκολ ήρθε στο 25ο λεπτό με τον Ξενιτίδη να πιέζει και να κλέβει στο ημικύκλιο με τον Φορτούνη να γίνεται κάτοχος της μπάλας πλασάροντας ιδανικά για το 1-0.

Ο Κώστας Φορτούνης μόλις σκόραρε πήγε στην εξέδρα όπου αφιέρωσε το γκολ στον γιο του.

Η ομάδα του Πειραιά μάλιστα είχε την ευκαιρία να πάει με 2-0 στα αποδυτήρια αλλά το πλασέ του Πινακά έφυγε λίγο πάνω από το τέρμα στο 38’.

Το δεύτερο ημίχρονο δεν ξεκίνησε καλά για τον Ολυμπιακό αφού ο Μαυρουδής αντίκρισε για δεύτερη φορά την κίτρινη κάρτα στο 51’ για αντικανονικό μαρκάρισμα, με αποτέλεσμα οι Πειραιώτες να συνεχίσουν με παίκτη λιγότερο. Λιάτσος και Τσέλιος είχαν περάσει στον αγωνιστικό χώρο αντί των Φορτούνη και Αλκαχτάνι αντίστοιχα με την έναρξη του β’ μέρους, με τους «ερυθρόλευκους» να μην επηρεάζονται καθόλου από το αριθμητικό μειονέκτημα.

Η απόδοση των παικτών της ομάδας μας ανέβηκε κατακόρυφα από το 60’ και μετά, με το δεύτερο γκολ να δείχνει πως είναι θέμα χρόνου. Και όντως έτσι ήταν, αφού τις χαμένες ευκαιρίες των Ξενιτίδη, Αποστολόπουλου και Πινακά ο οποίος πέρασε και τον τερματοφύλακα αλλά έστειλε την μπάλα στο αριστερό δοκάρι, διαδέχθηκε η κόντρα επίθεση και το ιδανικό τελείωμα του Αποστολόπουλου για το 2-0 στο 72’.

Ο Ολυμπιακός διαχειρίστηκε ιδανικά από εκεί και πέρα το προβάδισμά του χωρίς να κινδυνεύσει σε κανένα σημείο, φτάνοντας έτσι στην 7η φετινή του νίκη.

Ολυμπιακός Β: Στουρνάρας, Ξενιτίδης, Αποστολόπουλος, Καρμπόβνικ, Μπαγκαλιάνης, Φορτούνης (46′ Λιάτσος), Καλογερόπουλος, Μαυρουδής, Μαρίνος, Αλ – Καχτάνι (46′ Τσέλιος), Πινακάς.

Τρίκαλα: Αγριμάκης, Μανίσογλου, Ριζογιάννης, Ευθυμίου (33′ λ.τ Μυλόπουλος), Ιωαννίδης (63′ Γκοβίνας), Σανδραβέλης, Ντιαλόσι, Νιάρος, Κεχαγιάς, Πέλκας, Ελευθεριάδης.