Ξεκάθαρο μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση ότι δεν θα επιτρέψουν σε κανέναν να μετατρέψει την αυριανή συγκέντρωση για τα μέτρα στα γήπεδα σε διαμαρτυρία κατά του εμβολίου έστειλαν οι οργανωμένοι οπαδοί του Ολυμπιακού.

 

«Σκοπός αυτής της συγκέντρωσης είναι η εναντίωση μας στα νέα μέτρα που νέκρωσαν τα γήπεδα. Είμαστε απέναντι σε όλα τα μέτρα της κυβέρνησης τα οποία καταπιέζουν και αδικούν τους πολίτες! Όμως δεν θα επιτρέψουμε σε κανέναν, να μετατρέψει την αυριανή μας συγκέντρωση σε διαμαρτυρία κατά του εμβολίου», ανέφερε χαρακτηριστικά η «Θύρα 7» στην ανακοίνωσή της.
Υπενθυμίζουμε ότι οι οργανωμένοι οπαδοί του Ολυμπιακού έχουν απευθύνει κάλεσμα στον κόσμο της πειραϊκής ομάδας να βρεθεί στις 16:30 στο δημοτικό θέατρο του Πειραιά, σε μια συγκέντρωση – διαμαρτυρία για τα μέτρα που έχει πάρει η Κυβέρνηση για τα γήπεδα.

Αναλυτικά το μήνυμα της «Θύρας 7»:

«ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΜΕ όλο τον κόσμο που θα βρεθεί αύριο στην συγκέντρωση μας, πως η διαμαρτυρία μας και ο ΣΚΟΠΟΣ αυτής της συγκέντρωσης είναι Η ΕΝΑΝΤΙΩΣΗ μας στα νέα μέτρα που ΝΕΚΡΩΣΑΝ τα γήπεδα!

ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΠΕΝΑΝΤΙ σε όλα τα μέτρα της κυβέρνησης τα οποία ΚΑΤΑΠΙΕΖΟΥΝ και ΑΔΙΚΟΥΝ τους πολίτες!

ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΙΤΡΕΨΟΥΜΕ σε κανέναν,

να μετατρέψει την αυριανή μας συγκέντρωση σε διαμαρτυρία κατά του εμβολίου!

Ο καθένας έχει το δικαίωμα της άποψης και ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΒΟΥΛΗΣΗ,ώστε να είναι υπέρ η κατά του εμβολίου!

ΑΝΟΙΞΤΕ ΤΑ ΓΗΠΕΔΑ!».