Παίκτης του Ολυμπιακού και με τη… βούλα ο Μπαντιουγκού Φαντιγκά! Με επίσημη ανακοίνωση, οι Ερυθρόλευκοι γνωστοποίησαν την οριστική τους συμφωνία με τον ταλαντούχο Γάλλο μέσο που αγωνίζεται στην Παρί Σεν Ζερμέν, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο με τους Πειραιώτες έως και το 2026.

Μία μεταγραφική κίνηση η οποία δείχνει για άλλη μία φορά την τεράστια εξέλιξη του Ολυμπιακού, ο οποίος είναι μέλος της ελίτ του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου. To10.gr είχε αποκαλύψει τα πάντα και είχε κάνει γνωστές τις προθέσεις του Ολυμπιακού για τον ποδοσφαιριστή, ο οποίος είναι Ερυθρόλευκος με κάθε επισημότητα.

Αναλυτικά η επίσημη ανακοίνωση:

«Παίκτης του Ολυμπιακού μέχρι το καλοκαίρι του 2026 είναι ο Μπαντιουγκού Φαντιγκά.

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Ολυμπιακού έχει γεννηθεί στις 15 Ιανουαρίου 2001 και αγωνίζεται στις θέσεις του κεντρικού και επιθετικού μέσου.

Ο 21χρονος Γάλλος γεννημένος στο Παρίσι, αγωνιζόταν μέχρι πρότινος στην Παρί Σεν Ζερμέν έχοντας ξεκινήσει την καριέρα του από τα τμήματα υποδομής των Παριζιάνων, ενώ έχει παίξει για μία σεζόν στην Μπρεστ ως δανεικός.

Με την Παρί Σεν Ζερμέν ο Φαντιγκά αγωνίστηκε έξι φορές στη Ligue 1 και άλλες τέσσερις με την Μπρεστ, ενώ έχει και εννιά συμμετοχές στο UEFA Youth League με τη φανέλα των Παριζιάνων».