Πρόβλημα με την έγκριση του Προϋπολογισμού, δημιουργήθηκε στον Δήμο Τροιζηνίας-Μεθάνων, αφού κατά την χθεσινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου δεν παρέστησαν οι δημοτικοί σύμβουλοι της μείζονος και ελάσσονος Αντιπολίτευσης με αποτέλεσμα να μην υπάρξει απαρτία και να μην πραγματοποιηθεί η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου.

Σε ανακοίνωσή του ο Δήμος Τροιζηνίας-Μεθάνων, επισημαίνει ότι υπάρχει ο κίνδυνος αν δεν εγκριθεί έγκαιρα ο προϋπολογισμός να ανασταλεί κάθε οικονομική δραστηριότητα και να παρεμποδιστεί οποιοαδήποτε προγραμματισμένη ενέργειεα του Δήμου.

Διαβάστε την ανακοίνωση του Δήμου Τροιζηνίας - Μεθάνων: 
 
"Σας ενημερώνουμε ότι, άλλη μία προγραμματισμένη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Τροιζηνίας – Μεθάνων δεν εκτελέστηκε, σήμερα Τρίτη 04-01-2022, λόγω ΜΗ ΑΠΑΡΤΙΑΣ!!!
Τονίζεται ότι η εν λόγω συνεδρίαση αφορούσε την έγκριση του ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ του ΔΗΜΟΥ για το έτος 2022!!!
Όποιος ασχολείται με τα κοινά και ενδιαφέρεται για το καλό αυτού του Τόπου, γνωρίζει πολύ καλά ότι, για να προχωρήσει ο Δήμος, για να μπορέσει να λειτουργήσει ομαλά, χρειάζεται να έχει εγκεκριμένο προϋπολογισμό.
Όποιος διαφωνεί με την κατάρτιση του προϋπολογισμού, μπορεί να εκφράσει την άποψή του.
Το να μην παρουσιάζονται όλοι οι Δημοτικοί Σύμβουλοι της Μείζονος και της Ελάσσονος Αντιπολίτευσης στην τακτική συνεδρίαση για την έγκριση του προϋπολογισμού, σημαίνει «προγραμματισμένη - προσυνεννοημένη αποχή» ώστε να μην εγκριθεί έγκαιρα ο προϋπολογισμός του Δήμου, να ανασταλεί κάθε οικονομική δραστηριότητα και να παρεμποδιστεί οποιαδήποτε προγραμματισμένη ενέργεια.
Τα συμπεράσματα ανήκουν στους Δημότες…."