Μετά από έναν χρόνο διακοπής λόγω της πανδημίας, το POROSEA επανήλθε δυναμικά το Σαββατοκύριακο 30&31 Οκτωβρίου 2021, σηματοδοτώντας την επιστροφή του Πόρου στις διοργανώσεις μεγάλων αθλητικών και πολιτιστικών γεγονότων.
 
Αυτή τη φορά η διοργάνωση, συγκεντρώνοντας περισσότερες από 500 συμμετοχές, έδωσε αφορμή για να γνωρίσουν και τη φθινοπωρινή εκδοχή του νησιού εκατοντάδες αθλητές και οι συνοδοί τους, αλλά και για να τονωθεί η τοπική οικονομία «εκτός σεζόν». Τα αγωνίσματα (τρίαθλο, aquathlon, κολύμβηση, δρομικά) πραγματοποιήθηκαν στον Ρώσικο Ναύσταθμο, στην παραλία του Κ.Ε. Πόρος, στο εσωτερικό του Οικισμού και στο κεντρικό οδικό δίκτυο της Σφαιρίας και της Καλαυρίας, ενώ αξιοσημείωτη ήταν η συμμετοχή και οι διακρίσεις σε αυτά των κατοίκων του νησιού και ειδικά της νεολαίας και των παιδιών.
 
Ο Δήμος Πόρου ευχαριστεί για τη συνεισφορά τους στην επιτυχία της διοργάνωσης: την Περιφέρεια Αττικής και την Αντιπεριφερειάρχη Βάσω Θεοδωρακοπούλου-Μπόγρη, τη διοργανώτρια εταιρία Whynot, το Saronic Triathlon Club, το Κ.Ε. Πόρος, το Α.Τ., το Λιμεναρχείο και το Εθελοντικό Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Πόρου, τον γιατρό Γιώργο Κεραμίδα, τους χορηγούς, και βέβαια τους δεκάδες Ποριώτες εθελοντές κάθε ηλικίας που και πάλι αποτέλεσαν το κλειδί της επιτυχίας του POROSEA. Από πλευράς Δήμου, υπεύθυνοι για την προετοιμασία και τον συντονισμό της διοργάνωσης ήταν οι Αντιδήμαρχοι Χρήστος Λίτσας και Τάσος Παπαχρήστου, ο Πρόεδρος του Δημ. Λιμ. Ταμείου Αλέξανδρος Δημητριάδης και η συνεργάτης του Δημάρχου Κατερίνα Ανδρεάδη. 
 
Τοπικοί χορηγοί: 
ΑΠΑΝΑ (Εργολάβος καθαριότητας)
Δημητριάδης Αλέξανδρος (Πρόεδρος ΔΛΤ)
Δημητριάδης Γιάννης (Δήμαρχος)
Κεραμίδας Γεώργιος (Ιατρός)
Κοινοπραξία «Πορθμεία Πόρου»
Κοινοπραξία «Πορθμεία Πόρου-Γαλατά»
«Λεμονοδάσος» / Βλάχος Δημήτρης
Μέλος Λιάκος (λεμβούχος)
Νάκης Γιάννης (λεμβούχος)
Παπαχρήστου Τάσος (Αντιδήμαρχος)
Hellenic Seaways
Porosnews
Saronic Ferries
Saronic Magazine
Saronic Outdoor Activities
Saron Oil / Ηλιάδης Βαγγέλης
 
Διαμονή: 
Αίγλη
Διόνυσος
Θεανώ
Θεοδώρα
Aegean Villas
Manessi
Nikis’ Village
Odyssey
Saga
Sirene Blue Resort
7 Brothers
 
Εστίαση:
Αλλοτινό
Άσπρος Γάτος
Γεια μας
Όαση
Πλάτανος 
Στη Ρότα
Clock
Destino
Dimitris Family
Grande
Unique
Russian Bay
Sofrano