Ο Δήμος Τροιζηνίας - Μεθάνων ανακοίνωσε την αναβολή των πολιτιστικών εκδηλώσεων που είχαν προγραμματιστεί για τον μήνα Αύγουστο. 

Αξίζει να σημειωθεί, πως είχε προγραμματιστεί συναυλία του Χρήστου Νικολόπουλου, της Πίτσας Παπαδοπούλου και του Στέλιου Διονυσίου, στην παραλία του Γαλατά για τις 6 Αυγούστου. 


Διαβάστε την ανακοίνωση του Δήμου Τροιζηνίας-Μεθάνων: 

"Ο Δήμος Τροιζηνίας – Μεθάνων με αίσθημα ευθύνης απέναντι στη δημόσια υγεία και με μοναδικό - αδιαπραγμάτευτο κριτήριο την προστασία των πολιτών και των επισκεπτών της περιοχής μας, ανακοινώνει την αναβολή όλων των προγραμματισμένων εκδηλώσεων για τον μήνα Αύγουστο.

Η λήψη της εν λόγω απόφασης έγινε με γνώμονα την ανησυχητική επιδημιολογική εικόνα σε πανελλήνιο επίπεδο, ώστε να ελαχιστοποιηθεί κάθε πιθανότητα συγχρωτισμού, που πιθανόν να οδηγούσε σε αύξηση των κρουσμάτων στην περιοχή μας.

Κορυφαία προτεραιότητα της Δημοτικής Αρχής αποτελεί η προστασία της υγείας και της ζωής κάθε πολίτη.

Παράλληλα συστήνεται στους πολίτες, τους επιχειρηματίες, το προσωπικό των καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος και τους επισκέπτες του Δήμου να τηρούν πιστά όλα τα προβλεπόμενα μέτρα για τον περιορισμό της διασποράς της νόσου.
Συνεχίζουμε να παραμένουμε υγιείς και ασφαλείς, μέχρι να υποχωρήσει οριστικά ο κίνδυνος της Πανδημίας."