Στην Ύδρα βρέθηκε ο Τζέφρι Πάιατ στο πλαίσιο των εκδηλώσεων για τα «Μιαούλεια 2021». Ο Αμερικανός πρέσβης τίμησε με την παρουσία του τη μεγάλη γιορτή του νησιού σε μια ιδιαίτερη και συμβολική στιγμή, καθώς η χώρα κλείνει τα 200 χρόνια από την ελληνική επανάσταση.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο κ. Πάιτ σε κάθε ευκαιρία «διαφημίζει» την Ελλάδα μέσω των λογαριασμών του σε ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Όπως στα περισσότερα ταξίδια στη χώρα, έτσι και στην Ύδρα, φωτογράφισε όμορφα μέρη του νησιού και ανέβασε τα στιγμιότυπα στο Twitter.

Ένας θρύλος του μπάσκετ


Πέρα όμως από ειδυλλιακά τοπία, εορτές και κομβικές συναντήσεις, ο Αμερικανός Πρέσβης ασχολείται μέσω των social media και με «υψηλές» παρουσίες συμπατριωτών του στην Ελλάδα.

Ο λόγος για την επίσκεψη του Μάτζικ Τζόνσον, ενός εκ των κορυφαίων παικτών στην ιστορία του μπάσκετ, που κάνει διακοπές κάνει διακοπές στα νησιά του Ιονίου.

Ο Τζέφρι Πάιατ έκανε retweet την είδηση, όπως επίσης και φωτογραφίες του τεράστιου αθλητή, ο οποίος δήλωσε «μαγεμένος» από τις ομορφιές της χώρας.