Toν Δήμο Τροιζηνίας-Μεθάνων, επισκέφθηκε την περασμένη Παρασκευή ο Υφυπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Κώστας Κατσαφάδος, όπου και συναντήθηκε μεταξύ άλλων και με τον Δήμαρχο Τροιζηνίας-Μεθάνων, Σπύρο Πολλάλη.

Διαβάστε την ανακοίνωση του Δήμου Τροιζηνίας-Μεθάνων:

Ο Υφυπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Κωνσταντίνος Κατσαφάδος επισκέφτηκε το Δήμο Τροιζηνίας – Μεθάνων την Παρασκευή 16/04/2021.

Ο Δήμαρχος κ. Σπυρίδων Πολλάλης μαζί με μέλη της Δημοτικής Αρχής τον υποδέχθηκε στο Δημαρχείο.

Ο Δήμαρχος παρουσίασε στον Υφυπουργό τα βασικά σημεία που συγκροτούν τον αναπτυξιακό σχεδιασμό του Δήμου Τροιζηνίας – Μεθάνων. Επιπρόσθετα, αναφέρθηκε στα γενικότερα προβλήματα που αντιμετωπίζει η περιοχή και επικεντρώθηκε σε θέματα, όπως τα δρομολόγια των πλοίων και η προσέγγισή τους στο Λιμένα των Μεθάνων, καθώς και το μεταφορικό ισοδύναμο, τα προνόμια του οποίου στερούνται οι κάτοικοι του Δήμου Τροιζηνίας – Μεθάνων, παρά το γεγονός ότι ανήκουμε στην Περιφερειακή Ενότητα Νήσων.

Στη συνέχεια επισκέφθηκαν το Αστυνομικό Τμήμα Τροιζήνας και το Κέντρο Υγείας Γαλατά.

Ευχαριστούμε πολύ τον Υφυπουργό κ. Κωνσταντίνο Κατσαφάδο για την επίσκεψή του, για το ενδιαφέρον με το οποίο αντιμετώπισε όλα τα θέματα και ευελπιστούμε να συμβάλλει στην επίλυση των προβλημάτων που αφορούν τον Τόπο μας.