Ο Δήμαρχος Πόρου Γιάννης Δημητριάδης, με αφορμή τον εορτασμό της  εθνικής επετείου της 25ης Μαρτίου και τη συμπλήρωση 200 ετών από την εθνική παλιγγενεσία, έστειλε το δικό του μήνυμα: 

 

Διαβάστε το:

¨200 χρόνια σήμερα από την έναρξη της Επανάστασης του 1821!
Ημέρα εθνικής υπερηφάνειας, ημέρα μνήμης και τιμής για όσους αγωνίστηκαν για την ελευθερία, για την δημιουργία του Ελληνικού Κράτους, για την μεγέθυνσή του και για την πρόοδό του.
Οι δικές μας γενιές, που χάρη στους αγώνες αυτούς και χάρη στην ιστορική συγκυρία ευτυχώς δεν έχουν κληθεί να πολεμήσουν για την ανεξαρτησία και την ελευθερία, έχουν ιστορική ευθύνη να διαφυλάξουν τα κεκτημένα και να συνεχίσουν την πρόοδο. Η πρόοδος αυτή μπορεί να έρθει μόνο με την σωστή οργάνωση και λειτουργία του Ελληνικού Κράτους, με τον εκσυγχρονισμό της Δημόσιας Διοίκησης και με την εξυγίανση της πολιτικής ζωής.
Η επέτειος των 200 χρόνων από το 1821 ας είναι μια ευκαιρία να κατανοήσουμε τα διδάγματα της ιστορίας και να ξεκινήσουμε κοινή προσπάθεια ώστε οι σελίδες που θα γραφτούν στην ιστορία για την δική μας εποχή να είναι σελίδες ακμής για την πατρίδα μας.
Χρόνια πολλά στην Ελλάδα μας και χρόνια πολλά σε όλους τους Έλληνες!"