Επίθεση με μπογιές πραγματοποίησαν το βράδυ της Τετάρτης άγνωστοι στο πολιτικό γραφείο του υποψήφιου βουλευτή Β’ Πειραιά της Νέας Δημοκρατίας και γιατρού, Μιχάλη Λιβανού.

Ο ίδιος κάνοντας μία οργισμένη ανάρτηση στην προσωπική του σελίδα στο Facebook τόνισε πως «στη δημοκρατία τα αδιέξοδα είναι για αυτούς που ούτε λόγο αρθρώνουν, ούτε επιχειρήματα βρίσκουν για τις ιδέες κ τα πιστεύω τους» ενώ έκανε γνωστό πως το ίδιο βράδυ έγινε παρόμοια επίθεση και στα γραφεία της ΝΟΔΕ Β’ Πειραιά που βρίσκονται σε κοντινή απόσταση.

 

Αναλυτικά η ανάρτηση:

Το πολιτικό μου γραφείο επί της Αθηνάς και Μιαούλη στα όρια των δήμων ΝΙΚΑΙΑΣ-ΡΕΝΤΗ κ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ, δέχτηκε απόψε το βράδυ επίθεση από τους γνωστούς-αγνώστους, που έριξαν μαύρες μπογιές σε τοίχους, ρολά κ πινακίδες στην πρόσοψη του κτιρίου. Παρόμοια επίθεση δέχτηκε και το γραφείο της ΔΕΕΠ Β ΠΕΙΡΑΙΑ που βρίσκεται επι της Αθηνάς και αυτό.
Αυτός είναι ο τρόπος που έχουν μάθει χρόνια τώρα κάποιοι να εκδηλώνουν τα φασιστικά πιστεύω τους. Στην δημοκρατία όμως τα αδιέξοδα είναι για αυτούς που ούτε λόγο αρθρώνουν ούτε επιχειρήματα βρίσκουν για τις ιδέες κ τα πιστεύω τους. Για όλους εμάς, σε όποιο ιδεολογικό χώρο και αν ανήκουμε, που μάθαμε στο διάλογο και την πολιτική αντιπαράθεση, κάθε προσπάθεια τρομοκράτησης ή εκφοβισμού ούτε μας πτοεί ούτε μας αγγίζει. Και διαρκώς οι κουκουλοφόροι και τα φασιστοειδή θα μας βρίσκουν μπροστά τους, να τους νικάμε με την αστείρευτη δυναμη των ιδεών και των οραμάτων μας. Να είναι σίγουροι για αυτό!

Το πολιτικό μου γραφείο επί της Αθηνάς και Μιαούλη στα όρια των δήμων ΝΙΚΑΙΑΣ-ΡΕΝΤΗ κ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ, δέχτηκε απόψε το βράδυ...

Δημοσιεύτηκε από Λιβανός Μιχάλης στις Τετάρτη, 24 Φεβρουαρίου 2021