Ο Παναθηναϊκός του αήττητου στα οχτώ τελευταία παιχνίδια του. Εκεί που μετράει έξι νίκες και δύο ισοπαλίες. Έχοντας πια κλείσει την ψαλίδα από τις θέσεις που χαρίζουν ευρωπαϊκό εισιτήριο. Και κοιτάζοντας στα μάτια μετά από τέσσερα χρόνια την Ευρώπη.


Ο Ολυμπιακός του αήττητου όλη τη σεζόν στο πρωτάθλημα. Κυρίαρχος στα ντέρμπι, κυρίαρχος σε μια κούρσα που τον έχει από καιρό με διψήφιο αριθμό πόντων και πλέον δεν καλύπτεται. Σίγουρος πρωταθλητής για δεύτερη σερί σεζόν.

Όσα αήττητα, ωστόσο, και να κυνηγά κάποιος. Όσα πρωταθλήματα και όσα ευρωπαϊκά εισιτήρια. Θέλει στο τέλος της… κούρσας να έχει κερδίσει τον αιώνιο αντίπαλό του. Παναθηναϊκός εναντίον Ολυμπιακού στις 19:30 στη Λεωφόρο, στη μητέρα όλων των μαχών στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Τα πλάνα του Μπόλονι: Βασικοί οι τρεις νέοι

Ο Λάζλο Μπόλονι αναμένεται να αφήσει εκτός τον νεαρό Αλεξανδρόπουλο, όπως και τον Μακέντα, αλλά να ξεκινήσει με τα τρία νέα μεταγραφικά αποκτήματα.

Συγκεκριμένα, σε σχήμα 4-3-3 ο Διούδης θα είναι στο τέρμα, δεξιά ο Μολό, αριστερά ο Χουάνκαρ και στο κέντρο της άμυνας οι Βέλεθ και Σένκεφελντ. Τριάδα στη μεσαία γραμμή οι Νιας, Μαουρίσιο και Σανκαρέ και στην επίθεση οι Ενγκμπακοτό, Καμπετσής και Ιωαννίδης.

Τα πλάνα του Μαρτίνς: Η… ώρα του Σωκράτη

O Πέδρο Μαρτίνς πιθανότατα δεν θα έχει τον Εμβιλά στην ενδεκάδα, κάτι που διαφοροποιεί τα πλάνα του και το πιθανότερο είναι να δούμε το 4-2-3-1.

Με τον Σα στα γκολπόστ, Ανδρούτσο, Σεμέδο, Σωκράτη, Ρέαμπτσιουκ στην άμυνα, τους Καμαρά και Μπουχαλάκη αμυντικούς μέσους, τον Φορτούνη, τον Βαλμπουενά, τον Βρουσάι και τον Ελ Αραμπί στην επίθεση.

Πηγή:to10.gr