Ο Κένι Λαλά είναι και επίσημα πλέον ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού, με τους Πειραιώτες να βάζουν στη μηχανή τους τον Γάλλο δεξιό μπακ.

Εναν από τους καλύτερους παίκτες της Ligue 1. Ο 29χρονος στις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης των πρωταθλητών, τόνισε ότι είναι ενθουσιασμένος για τη μεταγραφή του στους Ερυθρόλευκους και παράλληλα εξέφρασε την επιθυμία του να κατακτήσει τίτλους με την ομάδα του μεγάλου λιμανιού.

Ο Λαλά αποκάλυψε επίσης ότι πριν αποδεχθεί την πρόταση των Πειραιωτών, μίλησε με τον Φρανσουά Μοντέστο, ο οποίος του είπε τα καλύτερα για τον σύλλογο, ενώ παράλληλα ο Γάλλος χαρακτήρισε πολύ ενδιαφέρον το πρότζετ του Ολυμπιακού. «Να αγωνιστώ στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις πάνω από όλα και ελπίζω να προσθέσω το »πετραδάκι» μου στο οικοδόμημα», ανέφερε μεταξύ άλλων το νέο μεταγραφικό απόκτημα των πρωταθλητών.

Αναλυτικά, οι δηλώσεις του Κένι Λαλά:

«Ελπίζω να ζήσω ωραίες στιγμές, να κερδίσω τίτλους, να ανακαλύψω καινούργιες διοργανώσεις. Επίσης να αγωνιστώ στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις πάνω από όλα και ελπίζω να προσθέσω το »πετραδάκι» μου στο οικοδόμημα.

Έχω μιλήσει με τον Φρανσουά Μοντέστο, κάναμε μία ωραία συζήτηση. Μου είπε τα καλύτερα για τον σύλλογο, μου παρουσίασε ένα πραγματικά ενδιαφέρον πρότζεκτ. Είμαι ενθουσιασμένος που είναι ένα πρότζεκτ που θα με πάει παρακάτω, κάτι που χρειαζόμουν στην καριέρα μου.

Για μένα είχε έρθει η στιγμή να προχωρήσω παρακάτω. Είμαι περήφανος που θα αγωνιστώ με αυτή τη φανέλα, θέλω να την τιμήσω. Ελπίζω να κατακτήσω τίτλους και ελπίζω να σας κάνω περήφανους και σύντομα να βρεθούμε στο γήπεδό μας».