Ομαλά εξελίσσεται το έργο ανακατασκευής της οδού Ποταμού, ένα από τα πιο σημαντικά έργα για την ασφάλεια οδηγών και πεζών και την κυκλοφοριακή ανακούφιση των περιοχών Άνω Κορυδαλλού, Σχιστού και της ευρύτερης περιοχής.

Ήδη πραγματοποιούνται οι εργασίες ευθυγράμμισης στη ρεύμα καθόδου Χαϊδάρι- Κορυδαλλός, τμήμα στο οποίο έχουν συμβεί όλα τα σοβαρά ή θανατηφόρα ατυχήματα.

Υπενθυμίζουμε ότι το έργο περιλαμβάνει νέα χάραξη και κατασκευή της οδού Ποταμού από την οδό Καραολή Δημητρίου έως την οδό Οδυσσέως με σταθερό πλάτος οδοστρώματος και νησίδας, προκειμένου να επιτευχθεί η ασφαλέστερη μετακίνηση των οχημάτων και η αποφυγή οδικών ατυχημάτων.

Ο Δήμαρχος Σταύρος Κασιμάτης εκφράζοντας την ικανοποίηση του για την πορεία του έργου, ανέφερε ότι το έργο είναι σωτήριο για τη ζωή εκατοντάδων οδηγών και κατοίκων της περιοχής. Ζήτησε επίσης κατανόηση και ιδιαίτερη προσοχή από κατοίκους και οδηγούς κατά τη διάρκεια των εργασιών.

Παράλληλα με τη νέα χάραξη, θα διαμορφωθούν νέα πεζοδρόμια, ενώ θα φυτευτεί και νέο πράσινο. Το έργο χρηματοδοτείται από την Περιφέρεια Αττικής, -επί Σγουρού- ενώ η μελέτη συντάχθηκε από τον Δήμο Κορυδαλλού.