Μετά  τη διενέργεια rapidtests τηΠαρασκευή 8 Ιανουαρίου από κλιμάκιο  του Κέντρου Υγείας στην αίθουσα  του Δημοτικού Συμβουλίου στην πόλη της Αίγινας και σε μονάδες  της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης διαπιστώθηκαν 5 νέα  κρούσματα κορονοιού σε σύνολο 323 τεστ  που διενεργήθηκαν.

Σχετικά ο Δήμος Αίγινας αναφέρει:

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ολοκληρώθηκε χθες 8-1-2021 στις 15:30 η διενέργεια των rapid tests αντιγόνου από Ιατρούς και νοσηλευτές του Κέντρου Υγείας Αίγινας στο χώρο του Δημοτικού Συμβουλίου Αίγινας και στις σχολικές μονάδες της πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Αίγινας και Κυψέλης αντίστοιχα.

Συνολικά τις τελευταίες ημέρες έχουν πραγματοποιηθεί 5 μαζικές δειγματοληψίες, ενώ στο σύνολο έχουν διενεργηθεί 323 rapidtest που αφορούν 130 άνδρες και 193 γυναίκες, από τα οποία ανευρέθησαν 5 κρούσματα κορονοϊού, τα οποία έχουν τεθεί σε κατ’ οίκον περιορισμό. Από τους 40 ελέγχους που διενεργήθηκαν σε εκπαιδευτικούς της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, τα αποτελέσματα ήταν αρνητικά.

Ο Δήμος Αίγινας και η Επιτροπή Υγείας ευχαριστεί το υγειονομικό προσωπικό του Κέντρου Υγείας Αίγινας. Οι έλεγχοι θα συνεχιστούν στις περιφερειακές Δημοτικές Κοινότητες και θα ακολουθήσουν σχετικές ενημερώσεις.

 

πηγή:saronicmagazine.gr