Ενημερώνουμε ότι μετά την αναστολή του προγράμματος του Ε.Ο.Δ.Υ. για διενέργεια rapid tests στον Πόρο, ο Δήμος Πόρου ξεκινάει τη διενέργεια rapid tests κάθε εβδομάδα στο δημοτικό «κτήριο ΚΑΠΗ», με την βοήθεια του ιδιώτη γιατρού Θωμά Τέλιου.
 
Την ερχόμενη βδομάδα τα τεστ θα γίνονται την Τρίτη 15.12 και την Πέμπτη 17.12 και ώρες από 17:00 έως 18:30 (ώρα προσέλευσης). Οι ενδιαφερόμενοι θα προσέρχονται χωρίς ραντεβού με σειρά προτεραιότητας (έως έξι άτομα στον εσωτερικό χώρο αναμονής και οι υπόλοιποι εξωτερικά του κτηρίου), ενώ ο χώρος δειγματοληψίας θα είναι η πρώτη αίθουσα δεξιά εντός του κτηρίου. 
Υπενθυμίζουμε ότι, σύμφωνα με τα ισχύοντα υγειονομικά πρωτόκολλα, στην διαδικασία αυτή δεν πρέπει να προσέρχονται άτομα με συμπτώματα, τα οποία θα πρέπει να απευθύνονται στον γιατρό τους. 
Ο Δήμος συστήνει σε κάθε κάτοικο του νησιού που τυχόν επιστρέφει στο νησί από άλλες περιοχές (φοιτητές, φαντάροι κτλ) να προβεί στη διενέργεια του τεστ, όπως επίσης και στους κατοίκους που έχουν συναναστροφές εκτός του νησιού στο πλαίσιο της εργασίας τους.
 
Η παραπάνω διαδικασία είναι εφικτή χάρη στην εθελοντική προσφορά του γιατρού Θωμά Τέλιου, τον οποίο και ευχαριστούμε πολύ.