Το 45ο έπιασε και τυπικά… λιμάνι, με τον Πέδρο Μαρτίνς και τους παίκτες του να πανηγυρίζουν με την ψυχή τους, την κατάκτηση του φετινού πρωταθλήματος.

Μια σπουδαία επιτυχία για την πειραϊκή ομάδα, που γέμισε με χαρά και περηφάνια τον κόσμο του συλλόγου και φυσικά τον ηγέτη του Ολυμπιακού, Βαγγέλη Μαρινάκη.

Ο ισχυρός άνδρας των Πειραιωτών το βράδυ της Τετάρτης ανέβασε στα social media μήνυμα για την κατάκτηση του τίτλου και δήλωσε περήφανος γι’ αυτή την ομάδα.

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης συνεχάρη τους παίκτες και το προπονητικό τιμ για την κατάκτηση του τίτλου και έδωσε το σύνθημα για τα παιχνίδια που ακολουθούν σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Οι Ερυθρόλευκοι έχουν μπροστά τους άλλα πέντε παιχνίδια στα πλέι οφ της Σούπερ Λίγκας, στα οποία θέλουν να παραμείνουν αήττητοι, αλλά και τον τελικό του Κυπέλλου, ενώ στις αρχές Αυγούστου έχουν τον επαναληπτικό με την Γουλβς για το Europa League. «Συνεχίζουμε Δυνατά, Συνεχίζουμε Να Ονειρευόμαστε», ανέφερε μεταξύ άλλων στην ανάρτησή του.

Αναλυτικά το μήνυμα:

«Υπερήφανος γι’ αυτή την ομάδα, για τους παίκτες μας, για τον προπονητή και τους συνεργάτες του, ολόκληρο το τεχνικό επιτελείο και για τον υπέροχο κόσμο μας! Υπερήφανος για τον Ολυμπιακό μας! Συνεχίζουμε Δυνατά, Συνεχίζουμε Να Ονειρευόμαστε!», ανέφερε χαρακτηριστικά ο ηγέτης των Πειραιωτών.