Πανέτοιμος για το αποψινό παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ είναι ο Ολυμπιακός, με τον Πέδρο Μαρτίνς λίγο πριν τις 18:30 να ανακοινώνει την 11άδα για το ματς με τον Δικέφαλο.

Συγκεκριμένα, ο Πορτογάλος τεχνικός των Πειραιωτών παρατάσσει την ομάδα του με τον Σα κάτω από τα δοκάρια και τους Μπα – Σεμέδο στο κέντρο της άμυνας. Στα δύο άκρα θα είναι οι Ομάρ και Τσιμίκας, με τους Γκιγιέρμε, Καμαρά και Μπουχαλάκη στην τριάδα της μεσαίας γραμμής.

Οι Βαλμπουενά και Μασούρας θα είναι στο αριστερό και δεξί άκρο της μεσοεπιθετικής γραμμής αντίστοιχα, ενώ στην κορυφή της επίθεσης θα είναι ο Ελ Αραμπί.


Οι Ερυθρόλευκοι όλο αυτό το διάστημα δούλεψαν σκληρά στο προπονητικό κέντρο του Ρέντη και πλέον μετρούν αντίστροφα για την αποψινή μάχη με τον ΠΑΟΚ. Αυτό θα είναι το πρώτο ματς για τους Πειραιώτες, μετά από την τρίμηνη διακοπή λόγω του κορωνοϊού, με τον Μαρτίνς να περιμένει από τους παίκτες του να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό. Η ομάδα του μεγάλου λιμανιού θέλει να φύγει με ένα θετικό αποτέλεσμα από τη Θεσσαλονίκη και να κάνει ένα ακόμα βήμα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.


Δείτε τη σχετική ανάρτηση: