Πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί στο ξενοδοχείο “Δανάη”,  η εκδήλωση κοπής  της πρωτοχρονιάτικη πίτα της ΔΗΜ.Τ.Ο. Ν.Δ. Αίγινας, παρουσία δεκάδων συμπολιτών μας.


Την εκδήλωση άνοιξε ,με χαιρετισμό εκ μέρους του Δ.Σ. ο Γενικός Γραμματέας της Δημοτικής Τοπικής Οργάνωσης Νέας Δημοκρατίας Αίγινας Παναγιώτης Κασιμάκης , ενώ το συντονισμό είχε η αντιπρόεδρος Καίτη Σαλπέα, όπου μετέφερε και τους γραπτούς χαιρετισμούς των βουλευτών Νίκου Μανωλάκου και Χριστόφορου Μπουτσικάκη.

Στην εκδήλωση παρευρέθησαν και χαιρέτησαν οι βουλευτές της Α’ Πειραιά και Νήσων Κώστας Κατσαφάδος και Γιάννης Μελάς ο δήμαρχος Γιάννης Ζορμπάς, και η αντιπεριφερειάρχης Νήσων Βάσω Θεοδωρακοπούλου – Μπόγρη, η πολιτευτής Ζωή Ρούσσου, ενώ τη ΝΟ.Δ.Ε. Α’ Πειραιά εκπροσώπησε ο Γραμματέας Νίκος Μουσελής.

Παρόντες στην εκδήλωση ήταν οι αντιδήμαρχοι Αντώνης Μούρτζης και Νίκος Πτερούδης, οι Πρόεδροι των Δημοτικών Διαμερισμάτων Βαθέως Ηλίας Γρυπαίος και Μεσαγρού Μανώλης Λεούσης, ο Πρόεδρος του ΔΑΟΑ Μάριος Γκαρής, ο Δημ. Σύμβουλος Νεκτάριος Λεούσης και Σωκράτης Δούκας καθώς και εκπρόσωποι φορέων και συλλόγων.

 

πηγή: aeginapress.gr