Το βρετανικό περιοδικό έκανε ειδικό αφιέρωμα στον τεχνικό του Ολυμπιακού, με αφορμή την πρώτη του παρουσία στους ομίλους του Champions League.

Αφιέρωμα στους πρωτοεμφανιζόμενους προπονητές στο Champions League έκανε το βρετανικό περιοδικό World Soccer, με τον Πέδρο Μαρτίνς να συγκαταλέγεται με τη σειρά του ανάμεσα στους… rookie coaches της διοργάνωσης.

Ο Πορτογάλος τεχνικός ετοιμάζεται να πραγματοποιήσει το ντεμπούτο στους ομίλους της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης απέναντι στην Τότεναμ, με την ελπίδα πως θα καταφέρει να συνδυάσει την παρθενική του συμμετοχή στο θεσμό με ένα θετικό αποτέλεσμα.

Βάσει αυτού, το βρετανικό περιοδικό έκανε ειδική αναφορά στον 49χρονο προπονητή , ενώ παράλληλα στάθηκε ιδιαίτερα στην επιρροή και στις αποφάσεις του ισχυρού άνδρα των Πειραιωτών, Βαγγέλη Μαρινάκη.

«Στον Ολυμπιακό θεωρούν ότι ο κ. Μαρτίνς είναι ο ιδανικός άνθρωπος για να πάει τον σύλλογο μπροστά. Ο κ. Βαγγέλης Μαρινάκης έχει δώσει τα ηνία της ομάδας στον Πορτογάλο και εκείνος έχει δημιουργήσει μία ομάδα που παίζει επιθετικό ποδόσφαιρο, παρουσιάζει βελτιωμένη τακτική και μπήκε αήττητη στους ομίλους του Champions League».

Μάλιστα, το περιοδικό στάθηκε και στη βελτίωση που έχουν παρουσιάσει οι «ερυθρόλευκοι» με τον Πορτογάλο στον πάγκο, παρά το γεγονός πως πέρσι δεν κατάφεραν να κατακτήσουν κάποιον τίτλο.

«Ο Ολυμπιακός έμεινε δύο χρόνια χωρίς τρόπαιο, που είναι σαν μια απέραντη αιωνιότητα για την πειραϊκή ομάδα, και, ενώ ο κ. Μαρινάκης που θα μπορούσε να δράσει διαφορετικά, είδε τη μεγάλη εικόνα και τις θετικές αλλαγές που έχει κάνει ο κ. Μαρτίνς στην ομάδα.

Ο Πορτογάλος δεν κατάφερε να πάρει πέρυσι τίτλο, αλλά έχει την εμπιστοσύνη της ομάδας και την αποδοχή του κόσμου» αναφέρεται χαρακτηριστικά στο δημοσίευμα.


Πηγή:to10.gr